![]() |
Re: sam svoj majstor
Quote:
pozdrav bogi |
Dobro, hvala, uzeto na znanje, mislio sam da je razlika premala, da bi se mogla uočiti, izmjeriti.
|
Quote:
pozdrav bogi p.s. i da... ako je tesko izmeriti uticaj na niskim frekvencijama, zbog mnogo razloga... ne znaci da uticaja nema, i da ga je nemoguce izmeriti. Mozemo samo biti nesigurni u izmerene rezultate... odnosno ne mozemo biti sigurni u tacan i precizan izmeren nivo uticaja... ali se merenjima moze proveriti da li postoji opisana pojava li ne... (mislim.... mozemo biti nesigurni da li je na nekoj frekvenciji izmereno +1.2 ili +2.3dB, recimo... ali sa sigurnoscu mozemo ustanoviti da nije +0dB, odnosno nije bez ikakvog uticaja) |
Da razumem tvoje razmi?ljanje, ima ne?to na tome.
|
Quote:
Ako ne verujes, probaj pa ces videti i sam. :) pozdrav bogi |
2 Attachment(s)
Dosao na red i plafon,jos da izbusim rupe za sijalice i to bi bilo to. Da li neko zna mozda kakvi tiplovi idu u plafon da bi to sve drzalo
Plafon je klasican punioci i gredice naliven betonom. pozdrav! |
Ima? ?eljeznih tipla (ankera) za beton različitih dimenzija, sa pripadajućim ?rafima :wink:. Kako vi?e ?rafi? to se tipla vi?e ?iri unutar rupe i ako ti je plafon dovoljno čvrst, nema? brige ... Moj main cloud (koji ima brijem vi?e od 100 čila) dr?e "samo" 4 tipla 8-ce ... Uglavnom ovako ne?to ...
http://img535.imageshack.us/img535/5...0za20beton.jpg |
Ne znam da li si me razumeo,nije mi plafon sav od betona vec su to gredice kako majstori zovu i puniocima to je kao i obicni blokovi samo drugacijih dimenzija,znaci ako promasim tu gredicu koja je armirana od betona udaram u obican blok koji je supalj.Sada ne znam moze li,a deluje mi da moze takav tipl da ide osim u beton i u obican supalj blok. U svakom slucaju hvala na informaciji raspitacu se gde moze da se kupi takav tipl.
pozdrav! |
Quote:
pozdrav bogi |
2 Attachment(s)
Posto je bilo reci oko kaveza za monitore, evo kako sam zamislio mislim da je ok,nisam jos sve zavrsio,ali se vidi kako izgleda.Planiram da okolo ukucam azmu jedan sloj ili dva koji ce odvojiti kamenu vunu od monitora,nadam se da nisam negde zabrljao.
pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 04:40 AM. |