![]() |
Re: Studio u kuci
Quote:
pozdrav bogi |
Ok..... probacu prvo sa par improvizovanih plafonskih apsorbera, da vidim sta se desava... moram eksperimentisati svakako
|
Okacio sam samo jedan plafonski apsorber, i situacija neuporedivo bolja, doci ce jos jedan sigurno (oko 2m2)..... poceo sam i prva slusanja, ali cu vise dojmova imati sutra kada se zavrse stalci za BM15, (okacicu i slike), i kad se ubaci namestaj (rackovi, sto i sl.)
|
Pesak u stalke obavezno:)
|
napunio sam, naravno:wink:
Prvi utisci slusanja su jako dobri, ima dosta novih informacija na koje se treba navici. Samo da mi budu gotovi stalci za TFT, pa cu okaciti i koju sliku... iznenadicete se 'ergonomijom' radnog prostora:D |
meni ovo super izgleda :da:
samo naprid, off! 8-) |
3 Attachment(s)
Konacno, evo par slika iz 90% gotove rezije.. ima jos par kozmetickih izmena (novi tepih:banghead:) i mozda jos koji apsorbercic u zadnjem delu rezije.....
Odgovoricu rado na sva pitanja, posebno na napade koje ocekujem zbog rasporeda zvucnika, monitora, ergonomije i sl:D |
3 Attachment(s)
i jos....... los mi je aparat, a slike moram da smanjim zbog dial-:(upa
|
1 Attachment(s)
:)
|
SVAKA ChAST :D
moram reci da jako lepo izgleda, i nadam se da josh lepshe zvuchi :da: iako mi raspored zvuchnika stvarno nije jasan.... al' kontam da postoji razlog. keep the good work! :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 06:32 AM. |