![]() |
Re: Imam jedan problem
Moram odati divljenje gosn Estbamu... Citiracu Mozzarta: "...Uloga kompozitora je da sjedinjuje zvukove i glasove - sluzavki, godspodstva, imperatora i da ih tako ujedinjene pretvara u Boga..." Tako da - samo napred, podrzavam experimentisanje. Mozzart je u svoje vreme mnogo experimentisao i nije bio prihvacen od mnogih... Zato je danas MOZZART!
|
Quote:
Dakle, dok je bio živ, mnogo se bre mučio jer je bio neprihvaćen. Kada je UMRO, sve počasti je DOŽIVIO. :grin: |
Moram da dodam da ja inace mnogo volim dobar ELEKTRO... Npr Bluetech.. I bila ovo zajebancija ili ne - to Estbamovo - je to u sustini...
|
Quote:
|
Pa meni zapravo uopce nije lose to sto je on poslao, nije nest inventivno a nije ni razradjeno ali kao ideja nije smece...
|
ajmo sad polako u dvadesetu stranicu ovog beskrajnog threada...
|
|
Quote:
Zato se zanimam uglavnom za kvalitet zvuka. Rekao sam da su ona dva snimka totalno naklapanje da bi nešto probao; a za samu numeru potrebno je nešto mnogo više, pre svega, pesma treba da ima početak i kraj, a između toga neki život, tako da su ono ,,gluposti’’ što sam ovde postavio; ali nemam ništa bolje trenutno. Evo još nešto, manjeg obima, pa koga zanima – nije lošije od onih prvih (nije konfuzno): 1. Download Link: http://rapidshare.com/files/15438144...ent_1.wav.html |
Quote:
Znaš kako: ovaj zvuk je vrlo dobar i ,,završen'' u stereu. I vidi sad ovu stvar: da bi taj zvuk bio dobro raspoređen i dobro se čuo, upotrebljen je, recimo, čorus, ili kratki deleji, podešen je stereo (panorama). I sada kada bi taj zvuk naknadno koristio u nekakvu obradu, što bi ja radio, prvo bi trebao da sav taj zvuk sabijem u jednu ,,mono'' tačku da bi ponovo radio to što je već odrađeno (lično bi pravio čorus, kratke deleje i panoramu). Pa se postavlja pitanje: zar nije bolje da nabavim sopstveni ,,suv'' (=ogoljen) zvuk i na njemu eksperimentišem? Zato bi voleo da mi pošalješ neki tvoj najprostiji zvuk, ali opet, koji ti se sviđa i hteo bi da ga usavršiš, kao recimo ovaj što se čuje; a možda i mnogo bolje. :) ps Skinuo sam drugi zvuk; takođe ista stvar u pitanju. Zvuk ima svoj delej, odbija se, ima neku punoću, svoju punoću; grehota bi bilo da od njega mutiram nešto svoje. Zato, daj nešto suvo da oživljavamo. :) |
Ajde dajte neki sint suv da vidimo sta covek moze.
Ako se ne javi niko do sutra instaliracu ja sta je vec potrebno, pa ... |
All times are GMT +1. The time now is 05:06 PM. |