Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Mrzim narodnjake (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22562)

cAAc 19-04-2008 07:43 PM

Re: Mrzim narodnjake

hteo da editujem ..

cAAc 19-04-2008 07:44 PM

ma ako izvadim svoju niklovanu Lunu sa ne kovencionalnim punjenjem bice svasta ..

Manley 19-04-2008 08:47 PM

VRHHHHHHHHHH :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 200608)
Ti neznas da dovodis ovakvim postovima u pitanje vlastiti zivot!

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Na njih su iz automatskog oru?ja "kala?njikov" pucala dva nepoznata napadača iz vozila "Pontiac Firebird", bez registarskih tablica, koji se kretao paralelno sa ?rtvama.
Ubice su posle zločina pobegle autoputem ka centru Beograda.

Rockerović i Mlatiglavic u četvrtak su se vraćali iz Subotice, gde su prisustvovali sahrani zajedničkog prijatelja Petra Fenderovaća Trzalice (41), koji je u ponedeljak ubijen u Glen Hugesovoj ulici u Beogradu.

Kretali su se novim novosadskim autoputem, da bi potom skrenuli ka petlji kako bi se uključili na autoput Zagreb - Beograd.
Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali.

Istrga je u toku, a iz nezvaničnih izvora, bliskim MUP-u, saznajemo da je razlog ubistva najverovatnije vredjanje Karleuse na forumu Rumski.

lesha 19-04-2008 08:53 PM

sad ce i misteriozni napadac da se javi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

balthazaar 19-04-2008 09:38 PM

Leševiću kriminalče....šta radi Lešević... :)

Ne daj se stari! Razumijem te skroz, al možda malo pretjeruješ...

tom 19-04-2008 09:47 PM

Quote:

oprosti druze al meni miliji amadeus bend!
To je samo tvoj problem, (ako si ozbiljan)

Quote:

Doktor za rock n' roll pravi najvece narodnjacke hitove.

Ako mislis(a mislis) na Milica kamo srece da su narodnjaci ostali takve kvalitete(stara Hanka i tako to).Niko se ne bi bunio.

fosnex 19-04-2008 10:20 PM

[quote=tom;200634]To je samo tvoj problem, (ako si ozbiljan)

naravno da je samo moj problem nikako nisam mislio da shirim vise tu vrstu problematike:D

HeatMan 19-04-2008 11:32 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 200617)
e ljudi sta smarate Cecu ,sad sam ozbiljan ,pevala je toliko koncerata i nije falshirala (pred kraj se malo zadishe al' to mi ne smeta ni malo) ,tekstovi su joj za klasu bolji od ostalih ,a i prva je koja je promenila ritam i izbacila armoniku

e da ,mrzim i dalmatinske pisme o vinu i frishkoj ribi

moje suze padaju na gore? ma, ajte molim te.. :? i shto uopshte u toj vrsti muzike prichamo o izvodjachima? pesmu je uradio tim ljudi, a pevachi su samo pozajmili glas i telo.. khm i pare.. :)

i toe to..

fosnex 20-04-2008 12:13 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 200647)
moje suze padaju na gore? ma, ajte molim te.. :? i shto uopshte u toj vrsti muzike prichamo o izvodjachima? pesmu je uradio tim ljudi, a pevachi su samo pozajmili glas i telo.. khm i pare.. :)

i toe to..

moz mislit kad sjedne na klozetcku solju gdje to pada!!!?:rotfl:

HeatMan 20-04-2008 12:26 AM

mozda levitira? strange is the way of the force..

:?

All times are GMT +1. The time now is 12:43 PM.