![]() |
Demo gotov!
Koga zanima, ovdje se nalaze dva komada, kao i detaljno obja?njenje snimke: http://acapella.harmony-central.com/...4#post23457454 |
Re: Stigo CS-15 !!!!
Quote:
|
Ma to je prduckanje. :rotfl:
Čekaj kad dođe CV konverter. |
Quote:
|
"Solarni Vetar" - zakon !!!!! Tako ću od sada da zovem VRS-23!! :rotfl:
Silicon nemoj mislit da te zafrkavam. Ovaj naziv me je oduševio i ozbiljno mislim da ću tako da zovem VRS od sada! Daklem, ima tamo gde su demoi i opis. Tih prvih 30 sekundi je CS-15 bio stišan, pošto me zanilo malo to sve što sam radio (vidio si slike za vreme snimanja) a taj dio sessiona sam odradio na dva Dynacord VRS-23 procesora (imaš ih na slici tamo gde su demoi). To su dve totalno bolesne sprave. To se i čuje u demou. Znači, synth uopče nisam spajao tih 30 sekundi, nego sam pustio jednu da samo oscilira, a druga je u paraleli bila reverb. Inače može ih se i međusobno spajati - dobiješ kompletan soundtrack iz Zabranjene Planete. Nemoraš ništa dirat, samo ih pustiš - vratiš se za pola sata i soundtrack je gotov. To ti je analogni delay / stereo reverb. Ali postoje dve verzije (ljudi to ne znaju). Ona druga novija ima nešto kvalitetniji hi-fi zvuk (zbog toga ju koristim uglavnom za reverb). No ona prva verzija je bolesna skroz, pošto su unutra stari BBD chipovi kojih uopće više nigdje nema za nabavit. Self oscilation je kod nje toliko jak da uopče ništa ne moraš da ukopčavaš u njega, več on sam od sebe "svira". Na njemu uglavnom radim flangere, choruse, ensemle i klasični delay sa jakim feedbackom. Eto te dve sprave sam malo upregnuo na početku druge snimke pošto me zanilo... U toj kombinaciji, te dve sprave su mnogo jaće od jednog SRS-56 iako bi i njega volio nabavit. Inače VRS-23 možeš naći na eBayu 100-150 EUR. Ja obožavam te stare Dynacordove sprave, još samo da nađem TAM-21. A i jedan SRS bi dobro došao. @roginator: jel mi prodaš onaj Dynacord SRS-56 koji si našao? Ja ludujem za njihovim proizvodima. A i vidiš da se volim igrati sa tim spravama - evo mene bi barem uveselila ukoliko se kod tebe ne koristi tako često. :hyper: |
Quote:
|
@ Don...nedam;) ..i ja volim Dynacord imam tak 4-5 njihovih sprava....:da:
|
Bio je sad jedan neispravni SRS na ebaji, ali to je lutrija, a meni ju sve vi?e neda igrat.
Sada kad jo? dodam TAM-21 i taj setup, to će da bude pravi: Solarni Vetar |
MA DAJ DON nisi valjda ispao
A:?????? Publison DHM 89 B2 Publison Infernal Machine Bincon EC 8 Echores URSA SPACE StatioN URSA STAR GATE KORG STAGE ECHO LEX PCM 42 MONARCH DISC ECHO BOSS DM 300 ...ima jos jos nisi gotov :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Znam za sve te efekte. A ima toga jo?.
Eventide H 949 - nisam radio na tome ali čuo sam da je ludo Korg SDD-3300 tu radi? čuda!! Routing bolestan do besvjesti. 3 feedbacka, 6 LFO-a koje mo?e? ako hoće? syncati ili stavi im fazni pomak (za radit ensemble) Korg SDD-1200 opaka sprava |
All times are GMT +1. The time now is 01:41 PM. |