![]() |
Re: Radni stol
Mene jo? dodatno muči i kosina:(, ?to sam ni?i mogu stolom ( monitorima ) dalje pa imam vi?e mjesta, tako da skupljam sve ideje. Uglavnom tnx kad bude.
LP |
2 Attachment(s)
Ovo su nacrti mog supruga, koje je onda stolar sredio. Nemoj obraćati pa?nju na dimenzije, većina nije točna.
Ovo je bilo jedno od prvih skica. Ali da sku?i? ?to dr?i monitore. Dakle, sprijeda i bokocrt, pa će? sku?iti. |
1 Attachment(s)
Ti naravno mo?e? i puno ni?i stol. Moj je vi?i radi ladice sa klavijaturom.
Evo jo? i tlocrt. |
1 Attachment(s)
Tnx za nacrte.
Ovo je sličan princip. ?to je između metalne noge i poda? LP |
Quote:
http://www.quiklok.com/catalog/files/Z-600.jpg pozdrav bogi |
Da sad sam potra?io u članku, naveli su da je QuikLok ali bez oznaka.
Btw to je novi studio bubnjara Neil Younga Chad Cromwell-a a sagrađen na temeljima starog kojeg je poru?ila neka nevera. Modern drummer July 2010. No i dalje pretpostavljam da ne?to ubla?uje vibracije prema podu. ( gumene noge? ) LP |
Quote:
Samo ?to na kraju ni nije metalna noga nego četverostruka drvena. Promjenili smo koncepciju kad sam vidjela tamo takvu nogu od 4 daske, deblju. |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Planira? li onda pod monitore ne?to staviti? Moj stol ima neke gumeno-plastične noge, a pod monitore sam stavio neki tepison tanki ( zbog kosine ?tedim na visini :( ), iako sad vidim da bi trebao spu?tati policu na stolu ( monitori mi stoje previsoko ). |
Kad stavim stol, planiramo mjeriti zvuk u sobi, pa ćemo onda procjeniti gdje je problem i kako ga rje?iti. Ako ga nema, nema potrebe da stavljam ne?to ispod. Stol će biti urnebesno te?ak, tako da stvarno sumnjam da će biti kakvih vibracija, ali nikad se ne zna, tako da ... vidjet ćemo kad dođe.:)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45 AM. |