![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
...mislim da emagic logic odavno ima taj phase distortion, ja ga imam u 7.2 a mislim da sam ga vidjao i ranije...
pozz |
Quote:
Daj molim te dođi na JD contest !!!!!! http://acapella.harmony-central.com/...9#post23696739 Organizirali smo ga Paolo (vlasnik Synth Manie) i ja. Ništa ozbiljno, čista zajebancija, važno je učestvovati. Pošalji bilo šta. Nije problem naći 20 minuta za složiti nešto na brzinu. @Rogina: Ćeš i ti doći? Ajde pliz! Evo i Clusterchord je poslao odličan demo. Ako nemaš vremena, možeš poslati samo white noise kao što piše u statutu natjecanja. (taj dio sam ja pisao) :mrgreen: |
Quote:
|
danas doletio jedan casio sk-1
bit će neki mod na nju zasigurno...hehehehehe |
Quote:
Javi kad ga modas sigurno ce biti zabavno... |
oglasnik? hmh..neeee. na hreliću za 20 kuna :D
|
napokon sam nabavio posten stalak za dvije klavijature.. quiklok Z-72. zamjenio je moj invisible stand (jos iz 1985te..). jedino, kreteni iz Krskog mi ga poslase u sivoj boji umjesto u crnoj boji.. :banghead:. uglavnom, preporucam ga kome treba za uzivo - uzasno je cvrst/stabilan, lako se sklopi i rasklopi, ali nije lagan..
http://www.babic.com/TEMP/DSC02520x.jpg |
Pokushavam da nabavim QL642 vec dobre 2 godine :(
|
Kod stalaka za live, topla preporuka K&M spider pro, ja sam prezadovoljan
I jos jedan upgrade kod mene - zujalica umesto male zujalice:( zamenio sam triton Le za extreme. Nije najbolji workstation na svetu, ali radi posao, pogotovo za live, jer mi je veoma kvantitativan. |
Quote:
prebijes PDV kad iznosis iz hrv i uneses u srbiju, pa nije to tako skupo.. mozda te i puste na carini. ja sam htio Spider, zbog izgleda.. ali kad imas velike (dugacke) i teske klavijature, nije stabilan na rubovima, kad se naslonis pocne se naginjati.. pa sam odustao. OFF, kako se tebi ponasa u tom pogledu sad sa extremom ? |
All times are GMT +1. The time now is 06:41 PM. |