![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
Quote:
Jebi ga... Ranije smo bili u fazonu... Cepamo aranzmane, produciramo projekte... NIkad necemo da pravimo studio, kao, koji ce nam kurac!? Hahahaha, ali od prosle godine smo skroz bolesni za opremom ali, nije da mi ne prija taj virus, stvarno mnogo seremo!:D Eto, ti si opremofil, takodje... reci mi... KAKO DA ODOLIM???:mad::banghead: Hvala... Pozdrav!;) |
droga bato....nema nam pomoci! za to nema leka...:rotfl:
Manley, daj uslika sve pa okaci malo.....ja se sve ustezem da se otvorim za jos par spravica....nije da ne mogu da radim bez njih, al je dobra cena!! |
Quote:
|
Quote:
na kraju krajeva nek ide ovako dalje, ja se necu zaliti:mrgreen: a mislim i vas dvoje;) |
Quote:
cekam da sklopim deal koji sam u pregovoru pa ako bog da da uslikam sve sa jednim focusrite mixerom :o drzite mi palceve |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo malo detaljnijih fotki Pacific Research/Harrison miksera i HD systema ADX8 iste firme sa plavo-belim kontrolerom (za software) i daljinskim na desnoj sekciji miksera (za Workstation)... Mikser ima 4 kanala (levo) sa Mic Preampima i EQ sekcijom, 10 stereo kanala sa EQom, milion routing opcija, zatim, 8 DIGITALNIH kanala desno (sa svim kontrolama za DAW) i Control Room sekciju skroz desno, opet, sa gomilom AUX opcija, routingom i talkbackom... Skroz levo je MASTER Fader i master sekcija... Tu su i merenja za sve sekcije miksera, kao i timeri, korisni za broadcasting! Nekoliko napajanja, 2 Pacific rack uredjaja (crna) za HD Recording i Editing, kontroler za iste i ,naravno, MIKSER! PowerMac kontrolise ceo ovaj sistem, i njega smo dobili... Pa, eto... Iako nikad nismo hteli Apple, sad ga imamo. PC ne moze da radi sa ovim sistemom... Naravno, Apple polu-praistoriju.:D
Uzivajte...;) |
lepo...a gde ce te da drzite te sve miksere (SSL i Harrisona?) u istoj kontrolnoj sobi ili ne? Ili se pravi veliki kompleks studija?
to bi bilo mega.... |
Quote:
To bi bilo GIGA!!!! :) pozdrav bogi |
Quote:
Ali, ne propustam "mega" prilike... E sad, uvek iamju gde da prespavaju... A i imace upotrebu! Polako, da ne prdim previse...;) |
All times are GMT +1. The time now is 05:59 PM. |