![]() |
Re: Rumski Session
evo, ja se prvi javljam..
|
Quote:
1 za dalmaciju pa cemo da proslijedimo dalje :) |
Saljes li postom?
|
Ej i ja bih!!!
kakvi smo dr Ru i ja na bini, a :D ? baj d vej hvala svima na cestitkama za rodjus i na BOMBONJERI!! Meni je bilo skroooozzzz dobro i jedva cekam Rumski session no2.:hyper: |
Veceras je specijalna projekcija kod dr. Ru i ako prodje sve kako treba i dobijemo PG-13 :D onda slobodno mozete da se javite dr. Ru oko toga kako je najlaksi i najbolji nacin doci do kopije "Rumski Session No. 1".
Jelena, ispali ste sjajno. U jednom trenutku, videlo ti se u ocima da si htela zapevati al' opet, da jesi, ko zna kakva bi zurka bila, dva dana i tri noci... :rotfl: Meni je licno zao sto nisam mogao da ostanem duze i da snimim ostale kako cepaju na bini ali imao sam to jutro ispit, mogu reci najtezi do sada al' opet, Session se nije smeo nikako propustiti. ;) Ocekujem uskoro i nastavak svega ovoga i da se pojave ljudi koji nisu mogli doci na ovaj Session! Ja sam nesto nacuo da se vec prica o Session No. 2 - stadion "Marakana".... :p |
Evo hocu i ja.
I stvarno kako ce ici isporuka? |
FedEx, DHL, golub, ovca, krava.... ma sta nam dodje pod ruku :rotfl:
|
Ima li ga taj didividi? Ocu jedan.
|
:guitar: I ja bih..:(
|
LJUDI, DANAS dvd stize za BG, ja cu srediti NS... Nek mi neko iz HR i BIH posalje adresu na PM, pa da saljemo
|
All times are GMT +1. The time now is 02:25 PM. |