![]() |
Quote:
poenta je da je sve u volji ... dovoljan je danas "skoro" svaki racunar... :wink: pozdrav |
Da osjeca se nedostatak memorije,taman krene da povuce neki plugin i onda pocne da krlja.mislio sam da uzmem jo 1 gb rama.
ja sam ranije radio na 450 mhz i na njemu snimao uzivo istrumente,i mixovao,ali naravno nijedan ozbiljniji plugin nije mogao da odradi.bila je fora kad mu zadas jednu stvar da cekas dok je ne odradi. Hvala na savjetima,ako imate jos samo recite. |
Da osjeca se nedostatak memorije,taman krene da povuce neki plugin i onda pocne da krlja.mislio sam da uzmem jo 1 gb rama.
ja sam ranije radio na 450 mhz i na njemu snimao uzivo istrumente,i mixovao,ali naravno nijedan ozbiljniji plugin nije mogao da odradi.bila je fora kad mu zadas jednu stvar da cekas dok je ne odradi. Hvala na savjetima,ako imate jos samo recite. |
konfiguracija:
EPOX 8rda3+ nforce2 chipset athlon 2400+ (2Ghz-clean) - grije se kao asfalt ljeti... :)) 2x512mb kingmax 80 Gb SATA samsung SB 51. KX-3537 ATI 9550 128mb iiyama 22" flat Sta mislite... |
Quote:
za DAW, pretjerana graficka, premalo diska i razmahivanje monitorom (IMO bolje 2 17' nego 1 22' ;) ) memorija je takodjer na donjoj granici. sto se ostatka tice, provjerena kombinacija koja dobro radi :wink: |
imao sam 15` i dobio komplex monitora za kase... :P
a da te pitam da li bi ti propustio priliku da tu istu 15` das i 130 km za 22` flat koji jeste polovan i na 1600x1200 ima 100hz osvjezavanje! COCHE.... pa u SX-u otvoris sta oces u jednom ekranu! dvoumim se izmedju audiophil ili E-mu 0404? vise sam za audiophil... koliko je u hr kingmax od 1gb? |
Bolje Emu, audiophile je ispod EMu-a
|
Quote:
btw. ne znam da ijedan lcd monitor radi na 100Hz. zbog prirode tehnologije njima tako visoka frekvencija nije potrebna. stovise, na 17' Dellu kojeg imam doma slika je puno losija na 75 Hz nego na 60 Hz. Quote:
|
Da napisem i ja svoju konfiguraciju
AMD barton mobile 2600+ @ 2.2 GHz (3200+) (11x200) Thermalright SLK800a + enermax 8fab (stavit cu 92 mm papst-a) Gigabyte GA 7N400 pro 2 rev2 2x256 Kingmax (2.5 3 3 6 @ 200 MHz) (dodajem uskoro jos jedan keks od 1 Gb, pa malo kasnije jos jedan) IBM 120gxp 40 Gb disk (sistemski) 2x WD 40 Gb 1 WD 20 Gb stavljam jedan 200 Gb sata disk umjesto ovih. ostavit cu jedino IBM-a u ladici i na njemu drzati XP sistem za sve ostalo, primarni za rad ce i dalje biti W2000. Pioneer DVR 108 snimac najslabija karika sistema je SB Live kojeg sljedeci mjesec mijenja EMU 1820 napajanje je Fortron 350 W super silent sve to u enermax silver wizard 3 kucistu komp radi vrlo stabilno (cijela noc prime95 torture bez gresaka) a odkad sam stavio SLK800 na procesor temperatura istog je oko 42 stupnja idle a oko 46 stupnjeva full load. |
All times are GMT +1. The time now is 02:58 AM. |