![]() |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Ma naravno da je najbitniji krajnji rezultat samo sam se pitao koliko je konkretno dobro uraditi reamping vec "gotovog" gitarskog zvuka jer mi je zvucalo premasno, samo to. Na druge stvari se ne obazirem za sad jer nemam dovoljno znanja.
|
mislim da "premasno" ne postoji u nashem zargonu... :) no such thing as premasno.. shto masnije to bolje...
probao sam i ja da reampujem al mi se neje svidelo.. napravio sam po par kopija skoro svake trake.. npr na gitari sam jednu pitchovao za oktavu dole i proshirio je waves doublerom.. ako se dobro secam.. glavnu traku sam samo proshirio dimension d-em dalje sam napravio josh jednu traku (isto gitara) koju sam ostavio samo na srednje visokim.. dodao malo drive-a na da tubeu :) i bacio na simulaciju trake chisto josh da je zaprljam.. i opet rashirio dimension d-om i tako.. moram da palim sad ahhah |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hebi ga,meni rekose ko je to rekao, ne mogu ni ja da se setim, na netu ga nema da ga igde nema...:banghead:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dobra chorba treba da ima mnogo dobrih sastojaka :mase:
a ova Bockijeva chorba je odlicnog ukusa! moze jos kanala shefe? :ninja::2kiss: |
ehehe...
Ma moze,nego burazeru umro komp,pa mu ja dao moj da zavrsi neke poslowe,sutra njemu valjda stize nowa masina,pa cu onda da gi kacim... Moram prwo da pocupam trake... Neki whitesnake mozda ili widecu vec... |
Stigo komp, pa konacno dobijam svoj nazad...
Sutra josh kanala... |
All times are GMT +1. The time now is 02:50 AM. |