Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Test mix - kanali za vezbanje... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28658)

MUzzY 17-08-2009 08:46 AM

Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Ma naravno da je najbitniji krajnji rezultat samo sam se pitao koliko je konkretno dobro uraditi reamping vec "gotovog" gitarskog zvuka jer mi je zvucalo premasno, samo to. Na druge stvari se ne obazirem za sad jer nemam dovoljno znanja.

HeatMan 17-08-2009 09:53 AM

mislim da "premasno" ne postoji u nashem zargonu... :) no such thing as premasno.. shto masnije to bolje...

probao sam i ja da reampujem al mi se neje svidelo.. napravio sam po par kopija skoro svake trake.. npr na gitari sam jednu pitchovao za oktavu dole i proshirio je waves doublerom.. ako se dobro secam..

glavnu traku sam samo proshirio dimension d-em

dalje sam napravio josh jednu traku (isto gitara) koju sam ostavio samo na srednje visokim.. dodao malo drive-a na da tubeu :) i bacio na simulaciju trake chisto josh da je zaprljam.. i opet rashirio dimension d-om i tako.. moram da palim sad ahhah

awacs 17-08-2009 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 253118)
generalno mislim da vecina ljudi razmisla kao ti i zato ta vecina nikada nece uciniti sebe boljim i drustvo kvalitetnijim

Nije mi namera da pretvaram ovo u tipičnu forumsku raspravu "paradajz je bolji od gro?đa", niti da te ubeđujem da počne? da "razmi?lja? kao ja". Samo hoću da napomenem da govoreći o novcu i finansijskoj pozadini pop muzike ja ne ka?em kako to smatram dobrim, već o tome da to tako jeste. Hehe, čim sam otkucao ovo setih se Bokijevog potpisa "Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je bilo". :rotfl:Nemam pojma ko je to izjavio, ali je mnogo dobro i ozbiljno zezanje. Oba?ka ?to je istinito :wink:

Pozdrav,

Vasa

Bockie 17-08-2009 05:15 PM

Hebi ga,meni rekose ko je to rekao, ne mogu ni ja da se setim, na netu ga nema da ga igde nema...:banghead:

balthazaar 17-08-2009 08:31 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 253209)
Nije mi namera da pretvaram ovo u tipičnu forumsku raspravu "paradajz je bolji od gro?đa", niti da te ubeđujem da počne? da "razmi?lja? kao ja". Samo hoću da napomenem da govoreći o novcu i finansijskoj pozadini pop muzike ja ne ka?em kako to smatram dobrim, već o tome da to tako jeste. Hehe, čim sam otkucao ovo setih se Bokijevog potpisa "Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je bilo". :rotfl:Nemam pojma ko je to izjavio, ali je mnogo dobro i ozbiljno zezanje. Oba?ka ?to je istinito :wink:

Pozdrav,

Vasa

ali za?to ba? paradajz i gro?đe!!??:D:D:D Za?to si ba? te dvije vrste uzeo :) ajde da "ratuju" paradajzi i krastavci - to i nekako...:P

InsaneEyes 17-08-2009 08:47 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 253245)
ali za?to ba? paradajz i gro?đe!!??:D:D:D Za?to si ba? te dvije vrste uzeo :) ajde da "ratuju" paradajzi i krastavci - to i nekako...:P

baaaaaltazaaaaar :rotfl:

balthazaar 17-08-2009 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 253248)
baaaaaltazaaaaar :rotfl:

ja vidim jedna mirođija je u ovoj čorbi valila :P - baltazar

InsaneEyes 17-08-2009 09:12 PM

dobra chorba treba da ima mnogo dobrih sastojaka :mase:

a ova Bockijeva chorba je odlicnog ukusa!

moze jos kanala shefe? :ninja::2kiss:

Bockie 17-08-2009 09:20 PM

ehehe...

Ma moze,nego burazeru umro komp,pa mu ja dao moj da zavrsi neke poslowe,sutra njemu valjda stize nowa masina,pa cu onda da gi kacim...

Moram prwo da pocupam trake... Neki whitesnake mozda ili widecu vec...

Bockie 21-08-2009 11:30 AM

Stigo komp, pa konacno dobijam svoj nazad...
Sutra josh kanala...

All times are GMT +1. The time now is 02:50 AM.