![]() |
Re: Test Sabiranja
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Molim te da kad se vratis , procitas uvodni text pre testa ........ nije niko vijao sound , niti je iko hteo da smiksa priblizno ..... Upravo je bilo suprostno ...... isti su sirovi kanali .... jedan je mixan i sabiran kompletno software ski , a drugi je radjen i sabiran sa analognim spravama ..... znaci da bi razlika trebalo da bude mnogo veca od razlike u onome sto si ti radio .... a nije .... Pozdrav |
Quote:
--------------------------------------------------------------- Meni je za moj ukus se svideo AR1 za ovu pesmu, medjutim moglo je da se predpostavi da je drugi miks bio analogni. Na kraju ideje i sama pesma su bitne. Ako se ima potrositi ogromnu kintu za neki album treba onda sve raditi sto skuplje i traziti tu dlaku u jajetu itd. ali mislim za nase uslove da ona varijanta sa kompom je vise izvodljivija za vecinu. U sustini koliko para toliko muzike, ali pristojan rezultat kompjuterskim putem. Takodje postoji sajt nemogu sada da se setim gde mogu sve stvari da se posalju preko neta nekom mrak mikseru da izmiksuje i masteruje. Cemu onda poenta kupovanju velikih analognih sprava, jedino ako to neko moze da priusti ili finansijski moze da isprati i neko ko se ne uzda u tu osobu i zeli da je pritutan u celom procesu miksanja i masterovanja. Naci cu taj sajt pa vam saljem.:D |
Quote:
Sto se tice miksanja, tu su ushi, tu je ideja, tu je vestina... itd... sve to ako je konzistentno... covek ce da izvrti dugmice da bi to dobro napravio... prema svom ukusu, da ne zaboravimo... Nadam se da ce ovi testovi pomoci da vam fokus ode u pravom smeru,.. odnosno da ni jedna sabirnica, niti jedan mikser, sami po sebi ne mogu nadomestiti, vestinu, ideju, ushi, i sve ostalo... to je samo sredstvo za rad i nista vise... a ponajmanje moze biti predmet polemike sta je "istije"... :banghead: Nesto se razlikuje nesto ne... ali tu ste vi da se te razlike kompenzuju... na svu srecu!!! pozdrav bogi |
Quote:
Quote:
Pozdrav |
@ Max: tnx... stvarno sam pomislio da "chujem" MixTrebel :D ... bilo bi to malo 2 much :D
Enivej, svaka chast na svemu skupa... svi imaju potrebu zaklinjat se u raznorazna chuda ali malo tko ima hrabrosti skochit u vatru. Za mene je ovo sasvim dovoljna potvrda da uz dovoljno znanja i truda razlike izmedju ITB i OTB gotovo pa i ne postoje. Da postoji bitna razlika vjerojatno bi vechina prisutnih profesionalaca odmah i jednoglasno uochila razliku. Ali ako profesionalci imaju problema razlikovati ih... chemu onda AD dilema uopche?! :D hvala na trudu, vjerujem da si mnogima ushtedio i novaca i zhivaca ;) |
Quote:
Pozdrav |
PSP je doista karakterna pojava u VST domeni. Znam da je smjeshno ali jedan od njihovih najdrazhih mi je Piano Verb :D
|
Bitch, Max, veliko HVALA na ovim testovima...!!!:)
Svaka Cast! Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 06:54 AM. |