![]() |
Re: Bufet del Rumski Vol 2.
I upraznjavanje ostalih bludnih radnji! :D
|
Uuuuuhhhh... Spremam "vrele" snimke Gazde kafane, kako glumi Morza u prirodnom "nishkobanjskom" djakuziju!!!:rotfl:
Uskoro stizu snimci!!!:p |
Vidis kako se pikanterije brzo sire.... :)
|
Inache, da dodam, a to je najvaznije i najlepse... Idekius i "momci" iz Kerbera bili su sjajni domacini na ovom nasem puteshestviju do Nisha... A sinocni odlazak u Nishku Banju pamticemo kao jednu od najsjajnijih "detoksikacija" mozka u poslednje vreme! Svaka chast, moramo da vam se revanshiramo pod hitno...;)
Dakle, Gazda (Shime), Dushan S i Atelje Trag proveli su 2 nezaboravna dana u Nishu i banji, pomalo radeci i "pomnogo" se sprdajuci!!! Fenomenalno...:D Postovacemo foitke... Prvo Gazda Morza u Djakuziju, a onda i ostale!!! |
He, he! Zadovoljstvo je bilo obostrano! Lepo zezanje koje je i meni doslo kao praznik i odmor! Posebno mi je drago sto su gazda kafane, Perun, Nebojsha i Dusan_S isto toliko O.K. uzivo kao i sto sam pretpostavljao, a i vise od toga!
Nadam se da ce Perun uskoro organizovati fotke da vidite deo atmosfere :) |
atelje trag? nosili ste SSL-a i rackove?... ;)
|
Kako da nisu... Malo je bila frka dok je stao u Jugića, al ipak je zvučni kvalitet prioritet! :D
Hvala Nišlijama na gostoprimstvu! Osim clip-a gazdinog brčkanja, tu su i nezaboravna priča u slikama o presretanju nepažljivih kamiondžija na autoputu, i što verbalne komunikacije, a što prijateljske pantomime od strane Peruna, koja nije nimalo zaostajala za njegovim blagim, umilnim, bogougodnim izlaganjima ovde na forumu :D Kao odgovor na video klip u kom likovi voze BMW-a jureći 310 na putu u blizini BG-a, imamo i autentičan, šokantan klip kako Yugo (sa nama unutra) juri 64 km/h na putu u blizini BG-a. Bilo je rizično, ali vredno kao iskustvo koje čeliči! Takođe put je dao temelje ozbiljnom naučnom radu u kome ćemo braniti tezu da Nišlijke u proseku imaju mnogo veće grudi od žena u Beogradu! ;) |
Quote:
|
Naravno! Da gazda nije imao ćelavu gumu zbog koje su ga i uhapsili usput, pičili bi mi i 66-67! :)
|
Stizu fotke!!!:rotfl:
|
| All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM. |