![]() |
Re: Rumski Session
i ????
|
pa vec su u planu dalja okupljanja te vrste...necu jos uvek nista da prepricavam - sacekacu ostale :)
|
:drums: :bend: :mase: :beer: :<> :guitar: :drunk: jel tko od vas pre?ivio?
|
prijedlog:
rumski gathering u vrijeme zimskih praznika a odrediste neka PLANINA!... pa da nas se skupi dosta sa izgovorom za zimski odmor...:da: |
Da i meni je zao,ali sta da se radi,los nam horoskop.Valjda cemo na drugom okupljanju biti prisutni.Ima li kakvih izvestaja kako je bilo?
|
ko nije bio... ma zajebo se u svakom slucaju
|
bilo je odlicno!!!
mnogo nas se zvanicno upoznalo, lepo se druzili i svirali... pisem izvestaj i stavicu ga u topic :) |
Rumski Session, 01.10.2005
NS Time, Novi Sad, SCG -------------------------- Oprema je pocela da se montira u 19h, i prvi ljudi su poceli tad da pristizu. Vreme kisovito, hladno... u klubu pakao! NS Time je staro rockersko mesto i steciste bikera. Na plafonu obesen stari JNA lovacki avion, slike i biste Tita, Lenjina, JNA.... jednom recju: RETRO :) Vec tada je bilo 4 tonca koji su namestali zvuk. Ja sam u svom stanu, cekam puRe da dodje po mene, dobijamo info da Ridge i Orba lutaju kolima po Novom Sadu.... Arthur i druga BG ekipa se nalazi u gradu sa Davormenom... Stizemo u klub, cekaju nas Zokia i Mhz021... Odjednom i LeGreen sa kamerom. Dolazi Bitch, znamo se jos iz Zrenjanina... Fipke i Moritz su ispred. Stize i Jelena sa kumom... zurka pocinje... ljudi samo dolaze i dolaze.... Sedamo za najveci sto i u momentu nastupa glavom i bradom Oggy... smejemo se, pricamo viceve i blamove.... Za mixerom je Martin, decko koji je radio Metal Stage na EXIT festivalu. Titel ekipa je spremna: Shigumicu je u centru.... ...atmosfera se zaukava, i svima je jasno da ubrzo krece Session. ---- end of Part I ------ |
Quote:
sorry...morao sam... |
Ukratko, za sve fanove dobre akcije i svedskih filmova, dugo ocekivani i Oscar-om nagradjenim film "Rumski Session No. 1" od sutra na DVD-u! :angel:
Pozurite sto pre da rezervisete svoj primerak! :taz: |
All times are GMT +1. The time now is 04:13 PM. |