![]() |
Oggy:
Quote:
Uploadovani su mp3 fajlovi svih dosadasnjih mastera!!! Fajlovi su jako mali ,oko 700 kb! |
Uradio sam mastering na slepo ( imam lo?e slu?anje ) u " jednom prolazu " . Izvukao sam prate?i glas tenora u prvi plan ( ?to mi je najbolji deo u pesmi ) , prebacio sam kontru na drugu stranu slike da se ne bori " na ?ivot i smrt " sa el . klavirom , malo poja?ao frazu na el. basu koja se uop?te nije ?ula ( mo?da sam je mogao jo? malo poja?ati ? ) . I jo? par gluposti koje su mi pale na pamet dok sam radio . Skinuo sam sa neta samo jedan manji deo deo pesme , ostak je lup koji sam sabotirao ( iz osvete - na volem dens ) na drugom i tre?em ponavljanju . Kad budem preslu?ao mix na pravim spravama onda ?u verovatno uraditi jo? jednu verziju ( a mo?da i ne?u , ova je ba? dobra ) . Posla?u svima komentare kad budem u prilici da ih preslu?am na malo boljem lampa?u od mog .
Jo? jednom pohvale svima koji su za na?e uslove sasvim pristojno uradili sve mastere . ?estitam i Gianfrancu na dobroj ideji i zahvaljujem mu se na logistici . Posla?u ga na yahoo u toku dana ... |
Skratio sa master tako da refren ide samo jedanput . Zauzima manje prostora . Upravo ga ?aljem na yahoo . Potraja?e ...
|
De ste drugari? :D
Juce sam se vratio sa sedmodnevnog snimanja dokumentarnog filma, vec sam bio u iscekivanju, ko je sta uradio.. Mislim da cu uvece poslusati sve novoprispele mastere, za sada sam poslusao samo Brad Blackwoodov master, nemam zamerke ali zanima me kad uporedim sa svim ostalim masterima.. Pozdrav svima! :D |
Color , jedino tvoj master ne mogu da otvorim . Skinem mp3 ucitam ga u Wave Lab , prijavi specijalan format , Ok , dobijem samo sum . Ne znam sta je u pitanju ?! Sve ostale sam skinuo .
|
Mozda covek voli stari, dobri sum trake, pa malo preterao! :D
|
Ukapirao si .
( Svaka ?ast za kapiraj & kopiraj ! ) . |
VA?NE NAPOMENE :
1. KOMENTARI NISU MOJI 2. OPREMA NIJE MOJA ( KOSTALA JE NOVA OKO 14 000 DM ) 3. NISMO ZNALI KOJI/?IJI MASTER SLU?AMO ( UBACILI SMO DISK U PLEJER I SLU?ALI VERZIJE JEDNU ZA DRUGOM DVA PUTA ZA REDOM ) __________________________________________________ ________ OPREMA NA KOJOJ SMO SLU?ALI : POJA?ALO - GALA SINGLE END ED 300 B ( FULL VER. ) CD - CALIFORNIA AUDIO LAB ICON MK2 KABLOVI - INTERCONECT : CARDAS QUADLINK FIVE SERIES LOUDSPEAKER CABLE : TRANSPARENT AUDIO MUSICWAVE PLUS ZVUCNICI : KEF REFERENCE MODEL TWO __________________________________________________ ________ NE SVIDJA MI SE , PREKOMPRESOVAN , NIJE TAKO LO? - AVAX ZAPRLJANO , DISTORZIRA - GIANFRANCO , FINAL MASTER 3 NE SVIDJA MI SE , DISTORZIRA , PRLJAVO - EON NIJE LO?E , ( MALO ) PREKOMPRESOVANO - IVAN POJACANO KAKO TREBA , SOLIDAN , MIRNIJI - ZVINCIC UNI?TEN , MADA NIJE TAKO LO? - SANDROB 2 UNI?TENO , PRO?LO KROZ NE?TO KROZ ?EGA NIJE TREBALO - SUMANUT KOMENTAR NA SVOJ I BRADOV MASTER NE?U NAVESTI . KOMENTARE SAM ZAPISAO STENOGRAMSKI . |
Ja od coveka koji je radio mix,dobio pre neki dan odgovor da mi je dobar master.
Rekao sam mu da sam ocekivao da ce Brad-ov master biti po snazi u klasi americke r'n'b produkcije i pitao zasto nije vise nabudzeno... Rekao mi je da su oni tako trazili od njega. Inace Milose hvala na ovom izvestaju,mada ma koliko da je skupa oprema,to nije merodavno,jer zavisi ko slusa itd... reci za moj master da je zaprljan je vise nego smesno jer je ovde jedan od "najsvetlijih" ... |
Nisi nam napomenuo kakva je izolacija u prostoriji...
|
All times are GMT +1. The time now is 04:08 PM. |