![]() |
Re: Cubase 7 i jos nesto...
update naplacivat za koji su oni krivi sto nesto neradi hahaha!!? nemos verovat,, najbolje onda sacekaj zadnji update i kupi tad program. fakticki prodaju ti nedovrsen program, i naplacuju ti jos dog ga dovrsuju ( a i tu onda u startu mogu reci to necemo dati da radi popravicemo kasnije ), pa onda nemoj bit lud, kupi u komadu kad bude zadnji update. jest da ce proc par godina. al nemoj da te j.
|
To je zaista tezak bezobrazluk steinberga.
|
svi vi koji pricate o stabilnosti i sl.. jel vi imate C7 ? :D
Rekla - Kazala ..forumi i sl. :banghead: /?/ A nema ko da pomene 6 update-a , po jedan na 2 meseca .. iskljucivo slusajuci svoje korisnike na SB forumu ! Respect btw. jedan jedini put do sada mi je pao pod uticajem jbrige-a nekog teskog narodnog softa .. pod punim opterecenjem, 8gb zauzete memorije,live midi i sl.. i uz to mi je dozvolio da uredno sacuvam projekat i restartujem sistem ! |
Quote:
|
Meni se i C5 jako lepo ponasa, uvek mogu da snimim projekat, no metter what! Ima pluginova koji zahtevaju malo 'custom' pristupa u jbridge-u, nakon cega zivot postaje laksi.
Izuzetan soft i covek je spreman da pomogne oko svega, meni je slao i neke verzije za specificne muke. I dalje mi je najveci bug waves, nikad ne znam sta ce se desiti prilikom otvaranja ili zatvaranja projekta. |
|
Videh danas taj famozni update i jos razmisljam da li mi je potreban ili ne.
Sa jedne strane 50 eura nije kraj sveta i ima zanimljivih novosti a sa druge strane nista od toga mi nije nesto presudno bitno...nisam pametan. @Studioton kakav je tvoj utisak o 7.5? |
Potpuno isti kao tvoj.. ali ja cu uzeti ovaj update iskljucivo zbog sledecih potencijalnih ispravki i update, a ja sam kupio halion sonic 2.. ako je to glavni adut(sonic SE)..meni nije potreban.. ali kazem.. samo zbog dobijanja novih update-a u buducnosti cu platiti ovaj update
|
Ja uzeo update, "da mi 8 bude jeftinija".., al kako vidim isto ce me kostat, u eur. (Ok ovisno o tecaju..)
Nego, postoji li nacin kako uvesti "jednim klikom" sve postavke, kontrole, ono apsolutno sve, iz 7 u 7.5? I zanima me da li mogu sad brisati cub7 iz pc? |
Da, pre nego sto pokrenes C7.5 idi na ovu putanju sa slike.. i iz foldera C7 prebaci u novi folder 7.5 .. zatim pokreni 7.5 i sve ce biti kao da nista nije bilo :)
http://www.steinberg.net/forums/down...le.php?id=7009 |
All times are GMT +1. The time now is 04:45 AM. |