![]() |
Quote:
Ja sam stari korisnik, pa ipak dobijam ponudu da to uradim. Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Re: Online strajk protiv cenzure / copyrighta!! SOPA
Quote:
@Miko ulazimo u legiju,a? ;) |
Quote:
E1100 DATA SPECs: GPRS No EDGE No Speed No WLAN No Bluetooth No USB No :trchi: |
Ne kapiram...
otvaro sam forum i nishta nisam video kao novo a onda odjednom boooM :( Ispreskakacu neke stvari za koje mislim da je odgovoreno... Shto se tiche sim kartica, u vishe navara je bila ta registracija ali do sada nije nishta bilo pod "obavezom" da morash... vec je sve bilo rekreativno i nije bilo posledica ako to ne uradish... do kada ce tako da bude hmm ne znam... al bez obzira na ovaj zakon o kome prichamo ovde, mislim da to nece josh dugo da moze tako... :) @AudioStorm Da, upravo tako... stave ti kao obavezu... mislish da je teshko da smisle kaznu ? Nemoj da smetnesh sa uma da sve ide korak po korak... pa ce doci i do toga... Ovaj zakon je samo jedan korak, u to budi siguran... ovo je bitno jer posle ovoga mogu da rade shta hoce... jer ce tada vec postojati "zakon" koji ce se dopunajvati ;) A zashta cesh ti da koristish taj mail ? Chemu poenta skrivanja ? (ako nije tajna) Generalno, ako krenu da te love - ulovice te kad tad... tj pre ili posle... bez obzira na drushtvene mreze ili ne. Vidi, nekada je policija imala dosije s kriminalcima, danas ima dosije svega - zove se FB ;) Shto se tiche br. telefona za registraciju mail-a kao sigurnost hmmm ja sam ih ostavio naravno. Shto da se ljudi muche i iz gomile mailova da jure moje ime i prezime... "nisam takav chovek" necu da se muche... i onako sam ga sigurno nekada nekome poslao preko mail-a... tako da... necu bre da se muche :) @boggy Uff... e jel dobijma neshto za petici? Imam pet NE od shest mogucih... ? (skoro 9 godina godina) Neki otpadak kabla, shaku stalkene vune, koru od pomorandze... neshto? al da nisu samo batine... :da: :grin: |
Quote:
Quote:
Sto se tice internete kao obaveze,moze i to doci,nisam siguran vise ni u sta da moze biti nemoguce:confused: Zavisi sve od apetita jel tako?Ako im prodje ovaj zakon,to ce biti jedan od presedana u istoriji,samo korak blize ka uvodjenju otvorene svjetske autokratije i diktature. I ne vezano samo za internet,nazalost ... |
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Paa upravo to, posle ovoga sve ostalo ide samo od sebe...
samo je pitanje gde i dal ce biti granice... |
Dok mi pričamo, akcija se i kod komšija!
B92: Anonimusi blokirali sajtove partija http://bit.ly/AjWoK3 Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43 PM. |