Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Online strajk protiv cenzure / copyrighta!! SOPA (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40238)

Mika Technika 12-02-2012 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 322744)

Dobro,za nove korisnike,a sta sa nama koji imamo stare naloge,visegodisnje,kad nije bio uslov mob?Mislis i da ce i to uvesti,neka redefinicija odnosa izmedju nas i "njih"?:D

Ne znam da li si primetio da u poslednje vreme kada se kačiš na YouTube, pojavi se posle login-a stranica na kojoj te google "tera" da ukucaš broj mobilnog radi tvoje "sigurnosti" itd.

Ja sam stari korisnik, pa ipak dobijam ponudu da to uradim.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

AudioStorm 12-02-2012 11:11 PM

Re: Online strajk protiv cenzure / copyrighta!! SOPA

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 322752)
Mislim da ne mogu tako da te "ulove" pod uslovom da ne pravis greske.
Onog momenta kada tvoj mail bude interesantan, jedan login sa ip adrese koja se vezuje za tvoje licne podatke te otkriva. Takodje,... bilo kad da pogledas taj mail sa bilo koje fiksne adrese (provajder koji duzi korisnika sa imenom i prezimenom, ulicom i brojem, za tu adresu) ce otkriti gde si potencijalno bio, pa mogu njega da pitaju.... itd.

Potencijalno cookie moze da te "oda" ako je kreiran sa tvog normalnog naloga, a ne obrises ga pre nego sto kreiras novi, na istom racunaru/telefonu.

Eee,to cika Bogi,to sam mislio!!!Znaci dobro sam mislio,samo treba voditi racuna i o najmanjem detalju!Da ti,cooki su zajebani malo ...

@Miko ulazimo u legiju,a? ;)

boggy 12-02-2012 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 322755)
Eee,to cika Bogi,to sam mislio!!!Znaci dobro sam mislio,samo treba voditi racuna i o najmanjem detalju!Da ti,cooki su zajebani malo ........

Mislim da je bolje baviti se pecanjem i preci na Samsung E1100... ali ajde :rolleyes:

E1100 DATA SPECs:
GPRS No
EDGE No
Speed No
WLAN No
Bluetooth No
USB No
:trchi:

Haxli 12-02-2012 11:49 PM

Ne kapiram...
otvaro sam forum i nishta nisam video kao novo a onda odjednom boooM :(
Ispreskakacu neke stvari za koje mislim da je odgovoreno...

Shto se tiche sim kartica, u vishe navara je bila ta registracija ali do sada nije nishta
bilo pod "obavezom" da morash... vec je sve bilo rekreativno i nije bilo posledica
ako to ne uradish... do kada ce tako da bude hmm ne znam... al bez obzira na ovaj
zakon o kome prichamo ovde, mislim da to nece josh dugo da moze tako... :)

@AudioStorm
Da, upravo tako... stave ti kao obavezu... mislish da je teshko da smisle kaznu ?
Nemoj da smetnesh sa uma da sve ide korak po korak... pa ce doci i do toga...
Ovaj zakon je samo jedan korak, u to budi siguran... ovo je bitno jer posle ovoga
mogu da rade shta hoce... jer ce tada vec postojati "zakon" koji ce se dopunajvati ;)

A zashta cesh ti da koristish taj mail ? Chemu poenta skrivanja ? (ako nije tajna)
Generalno, ako krenu da te love - ulovice te kad tad... tj pre ili posle... bez obzira na
drushtvene mreze ili ne.
Vidi, nekada je policija imala dosije s kriminalcima, danas ima dosije svega - zove se FB ;)

Shto se tiche br. telefona za registraciju mail-a kao sigurnost hmmm ja sam ih ostavio
naravno. Shto da se ljudi muche i iz gomile mailova da jure moje ime i prezime... "nisam
takav chovek" necu da se muche... i onako sam ga sigurno nekada nekome poslao preko
mail-a... tako da... necu bre da se muche :)

@boggy

Uff... e jel dobijma neshto za petici? Imam pet NE od shest mogucih... ? (skoro 9 godina godina)
Neki otpadak kabla, shaku stalkene vune, koru od pomorandze... neshto?
al da nisu samo batine... :da:

:grin:

AudioStorm 13-02-2012 01:51 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 322757)
Mislim da je bolje baviti se pecanjem i preci na Samsung E1100... ali ajde :rolleyes:

E1100 DATA SPECs:
GPRS No
EDGE No
Speed No
WLAN No
Bluetooth No
USB No
:trchi:

Kao i obicno - u pravu si :)

Quote:

Originally Posted by Haxli (Post 322758)
@AudioStorm
Da, upravo tako... stave ti kao obavezu... mislish da je teshko da smisle kaznu ?
Nemoj da smetnesh sa uma da sve ide korak po korak... pa ce doci i do toga...
Ovaj zakon je samo jedan korak, u to budi siguran... ovo je bitno jer posle ovoga
mogu da rade shta hoce... jer ce tada vec postojati "zakon" koji ce se dopunajvati ;)

A zashta cesh ti da koristish taj mail ? Chemu poenta skrivanja ? (ako nije tajna)
Generalno, ako krenu da te love - ulovice te kad tad... tj pre ili posle... bez obzira na
drushtvene mreze ili ne.
Vidi, nekada je policija imala dosije s kriminalcima, danas ima dosije svega - zove se FB ;)

Uopsteno pricam,doticem se nekih meni (nama) interesantnih tema,nista konkretno, a nisam (jos) krenuo da rusim sistem ;) (ne mogu sam)
Sto se tice internete kao obaveze,moze i to doci,nisam siguran vise ni u sta da moze biti nemoguce:confused:
Zavisi sve od apetita jel tako?Ako im prodje ovaj zakon,to ce biti jedan od presedana u istoriji,samo korak blize ka uvodjenju otvorene svjetske autokratije i diktature.

I ne vezano samo za internet,nazalost ...

Mika Technika 13-02-2012 03:31 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 322755)

@Miko ulazimo u legiju,a? ;)

Ma ti legionari su mi sumnjivi, video si citat iz Biblije, al mogli bi neku našu ekipu da napravimo :)

Mika Technika 13-02-2012 03:36 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 322762)
Kao i obicno - u pravu si :)

+1000

Haxli 13-02-2012 03:39 AM

Paa upravo to, posle ovoga sve ostalo ide samo od sebe...
samo je pitanje gde i dal ce biti granice...

Mika Technika 13-02-2012 03:52 AM

Dok mi pričamo, akcija se i kod komšija!

B92: Anonimusi blokirali sajtove partija http://bit.ly/AjWoK3

AudioStorm 13-02-2012 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 322763)
Ma ti legionari su mi sumnjivi, video si citat iz Biblije, al mogli bi neku nasu ekipu da napravimo :)

Aj kent vejt ;)

All times are GMT +1. The time now is 03:43 PM.