Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26897)

idekius 09-04-2009 04:44 AM

Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

Quote:

Originally Posted by google (Post 241724)
Svejedno nije neka pesma ni Vladina, ni ta na koju Vladina pesma lici.

Potpuno se slažem! Sve je to k**ac na bicuklu!
Siguran sam da ti praviš kud i kamo bolje, te ne bi bilo loše da uploaduješ neku svoju da naučimo kako se to radi :wink:

@Goranis Simpragos - Pa sad, što se tiče tih prava... nisam toliko siguran... jer ako se ova proseravanja nastave, na ovu temu ću staviti katanac, a šteta je... taman smo lepo počeli o bureku :)

Mogli 09-04-2009 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 241818)
Ps: Ako je svakoj budali dato za pravo da komentarise sta god zeli (time sto je ustanju da smisli pasvord i user name, i zapamti ga deuze od 15 munuta).
Onda:Izvinjavam se, i ja sebi dajem pravo da se tome rugam!

Iskreno da priznam, ovaj Lacky je za mene institucija! Ne znam coveka, ali svaka mu je na mestu!:wink:

google 09-04-2009 04:49 PM

Quote:

I ja sam cuo jutros od komsije "dobro jutro" po n-ti put u zivotu!
Ali mi nije palo napamet da zbog toga manje cenim Bajaginu pesmu sa istim naqzivom.
Verovatno bi po tebi originalnost znacila da mu tekst pesme pocne sa: CKZMLJ NPR TUUU.
Neznaci nista, ali je originalno!

Nije dobro poredjenje.

Svejedno, nije neka pesma, taman i da je autenticna.

google 09-04-2009 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 241824)
Siguran sam da ti praviš kud i kamo bolje, te ne bi bilo loše da uploaduješ neku svoju da naučimo kako se to radi :wink:

Ne radim zato da bih ostavio utisak na druge. Pisem za svoju dusu.

Izvinite, nisam imao nameru da uvredim Vladine obozavaoce. Uzivajte.

SumAnuT 09-04-2009 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 241824)

Ljudi ne porede pesmu sa onim sto oni mogu da naprave, vec sa onime sto su culi do sada, kako od Vlada, tako i od sve ostale muzike koju su culi u zivotu.
Jednostavno im refren ne izaziva emocije, ili sta vec, kao neke druge pesme, i ljudi to primecuju, ne razumem zasto ih nazivati budalama i nipodastavati.

Geronimo 09-04-2009 05:54 PM

mogu samo da konstatujem da sam dobar za otvaranje diskusija :D
:D:wink:

balthazaar 09-04-2009 07:15 PM

Neki ovdje suviše emotivno, a izgleda i lično, doživljavaju kritike upućene na račun nove Vladove pjesme. Ne znam čemu ta poteba da se drugi omalovažavaju, nazivaju budalama i slično...

Možda Laki i Mogli imaju sličnu percepciju , tj. predstavu "budale" - ali, to ni jednom od vas ne daje za pravo da ljude ovdje proglašavate budalama...Mislim da bi administracija ovoga foruma trebala podjednako da bude savjesna i ažurna po pitanju ličnih karakterizacija, kao što je i po pitanju piraterije, politike i religije.Džaba vam sve to kad Djura i njegov drug Pera proglašavaju budalama, majmunima, mrmotima, kretenima, idiotima (ili čime več!?) kad god to nađu za shodno ili se nečiji stav kosi sa njihovim , takođe diskutabilnim, stavovima...

lesha 09-04-2009 08:18 PM

vreme ce biti najbolji sudija, a vi slobodno nastavite sa mlacenjem prazne slame..

Mive 10-04-2009 05:01 AM

Quote:

Ako je svakoj budali dato za pravo da komentarise sta god zeli (time sto je ustanju da smisli pasvord i user name, i zapamti ga deuze od 15 munuta).
Onda:Izvinjavam se, i ja sebi dajem pravo da se tome rugam![/color]

Jel' to znaci da neko, ko je uspeo da smisli dva pasvord-a i dva user name-a, ima duplo pravo da komentarise sta god zeli, i da li to znaci da je dupla budala, ili mozda cak idiot, ako pocne da etiketira ljude koje i ne poznaje?

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 241894)
vreme ce biti najbolji sudija, a vi slobodno nastavite sa mlacenjem prazne slame..

Ma i to sto kazes, samo ti LACKY nastavi da mlatis, to ti izgleda najbolje ide.

idekius 10-04-2009 06:08 AM

Dobrooo... Još si samo ti falio. Lična i konkretna uvreda, plus provokacije u prošlosti vezane za istog čoveka = ban na 7 dana... za sada...

All times are GMT +1. The time now is 09:03 AM.