![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Quote:
Siguran sam da ti praviš kud i kamo bolje, te ne bi bilo loše da uploaduješ neku svoju da naučimo kako se to radi :wink: @Goranis Simpragos - Pa sad, što se tiče tih prava... nisam toliko siguran... jer ako se ova proseravanja nastave, na ovu temu ću staviti katanac, a šteta je... taman smo lepo počeli o bureku :) |
Quote:
|
Quote:
Svejedno, nije neka pesma, taman i da je autenticna. |
Quote:
Izvinite, nisam imao nameru da uvredim Vladine obozavaoce. Uzivajte. |
Quote:
Ljudi ne porede pesmu sa onim sto oni mogu da naprave, vec sa onime sto su culi do sada, kako od Vlada, tako i od sve ostale muzike koju su culi u zivotu. Jednostavno im refren ne izaziva emocije, ili sta vec, kao neke druge pesme, i ljudi to primecuju, ne razumem zasto ih nazivati budalama i nipodastavati. |
mogu samo da konstatujem da sam dobar za otvaranje diskusija :D
:D:wink: |
Neki ovdje suviše emotivno, a izgleda i lično, doživljavaju kritike upućene na račun nove Vladove pjesme. Ne znam čemu ta poteba da se drugi omalovažavaju, nazivaju budalama i slično...
Možda Laki i Mogli imaju sličnu percepciju , tj. predstavu "budale" - ali, to ni jednom od vas ne daje za pravo da ljude ovdje proglašavate budalama...Mislim da bi administracija ovoga foruma trebala podjednako da bude savjesna i ažurna po pitanju ličnih karakterizacija, kao što je i po pitanju piraterije, politike i religije.Džaba vam sve to kad Djura i njegov drug Pera proglašavaju budalama, majmunima, mrmotima, kretenima, idiotima (ili čime več!?) kad god to nađu za shodno ili se nečiji stav kosi sa njihovim , takođe diskutabilnim, stavovima... |
vreme ce biti najbolji sudija, a vi slobodno nastavite sa mlacenjem prazne slame..
|
Quote:
Quote:
|
Dobrooo... Još si samo ti falio. Lična i konkretna uvreda, plus provokacije u prošlosti vezane za istog čoveka = ban na 7 dana... za sada...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:03 AM. |