![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Pandur ispituje narkomanku...
- Gde si rođena? Ova odgovara: - 'De si rođeni...! |
Bilo vec, ali ko nije video do sada:
-Bje?i bre dabre idu kobre ! -Ko bre ? -Kobre bre dabre ! -Kobreeee !!! Da bre dabre kobre . |
Ne znam kako se u Hrvatskoj i Srbiji dopunjava račun za mob, ali ovima iz BiH će sigurno biti smiješno.
Došla baba na kiosk da kupi dopunu, i kaže: molim vas jednu dopunu za moju unuku! Prodavačica: Od? Kaže baba: Od bake Mare za unuku Ivanu! |
Podgorica, ponedeljak 1.septembar 2014. Prvi dan stupanja novoformiranog kriznog poreza u CG na snagu, penzioner ulazi u pekaru:
? Dobar dan, dajte mi jedan ljeb? - Čiča, ljeb ti je od jutros 10 eura! ? A ?to veli? to mali, ?to tolko, da te stra' uzme ? - Pa, 2 eura je ljeb, 2 eura za PDV, 2 eura za DPS, 2 eura za NATO, i 2 eura za UN. ? Ao, ugasio sam ga ka' kombinat aluminijuma, ali nemam kud, evo ti 10e, numi mi jednu veknu! Pekar uzima deset eura i vraće Čiči dva eura: - Uzmi Čiča kusur! ? ?to ti je ovo sad, okle kusur? - Nemamo ljeba! :rotfl::rotfl::rotfl: |
"U svakom slučaju, o?enite se. Ako nađete dobru ?enu, bićete srećni. Ako nađete lo?u, postaćete filozof." - Sokrat
"Brak nije ni raj ni pakao, već jednostavno čistili?te." - Abraham Linkoln "Savr?en brak bi podrazumevao slepu ?enu i gluvog mu?karca." - Mi?el de Montana "Pre braka dr?ite oči ?irom otvorene, u braku ih zatvorite na pola." - Bend?amin Frenklin "Brak je divna institucija, ali ko ?eli da ?ivi u instituciji?" - Gručo Marks "U su?tini, moja supruga je bila nezrela. Kupao bih se u kadi, a onda bi ona do?la sa posla i potopila bi moje lađe." - Vudi Alen "Kada mu?karac otvori vrata automobila svojoj supruzi, ili je nov auto ili je nova supruga." - Princ Filip "Postoji samo jedan način da imate srećan brak. Čim saznam koji je to način, opet ću se o?eniti." - Klint Istvud "Kada vam mu?karac ukrade suprugu, nema bolje osvete nego da ga pustite da je zadr?i." - Sa?a Gatri "Moj mu? i ja ne mo?emo da se odlučimo da li da kupimo psa ili da dobijemo dete. Dilema je zapravo da li da uni?timo tepih ili svoje ?ivote." - Rita Radner "Brak je uzimanje i davanje. Bolje joj dajte ili će ona to svejedno uzeti." - D?oi Adams "?ena mora da je ?ena non-stop. Jer se nikad ne zna kad mu?evi mogu postati mu?karci." i "?to je brak du?i, to su rečenice kraće." - Du?ko Radović "Propali brak je onaj u kome ?ena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je pre udaje provodila pred ogledalom." - Tuholski "Brak je kada idete svuda za svojom ?enom, ali se nadate potajno da će biti wi-fi tamo gde idete." - Neznani junak "Mi imamo najbolji predbračni ugovor na svetu. Zove se ljubav." - D?in Peret "Problem sa brakom je to ?to se zavr?i svake noći nakon vođenja ljubavi, a treba ga izgraditi izjutra pre doručka." - Gabriel Garsia Markez "Moj mu? i ja nikada nismo razmi?ljali o razvodu. O ubistvu, da, povremeno. O razvodu, nikada." - D?ojs Broders "Mu?evi se među sobom tako malo razlikuju da mo?ete slobodno da ostanete udati za prvog." - Adela Rod?ers Sent D?on |
Na adresu jedne javne kuće došla je opomena iz Elektre.
Zbog više neplaćenih računa: Molimo Vas da u najkraćem roku podmirite Vaša dugovanja prema nama. U obzir dolazi i kompenzacija! Dolazi Mujo kod Hase u goste i na ulazu, po dobrom starom običaju, upita Hasu: - Jel' Haso, da se ja izujem? Haso brzo odgovara: - Neka, neka jarane, lakše ću usisati nego proluftati! |
Sretnu se dve naduvane pčele u ko?nici.
Pita jedna drugu: Gde je trut? The Truth is out there! |
U?la uspaljena crnka u sexi shop :
- izvolite. - imate li vibratore? - imamo. - pa gdje su? - evo, iza mojih leđa, na polici. - joj, dajte mi (i poče redati po veličini) : onaj ?uti ; ma ne, dajte mi onaj crni ; ma ne dajte mi onaj plavi ; ajjjjojjjjj, ma ne, dajte mi onaj crveni !!!! - ma gospođo, to vam je protivpo?arni aparat! |
Po?eljela Smilja da za prozore u svojoj sobi kupi nove, ljep?e zavjese, pa će mu?u Mikuli, uz jutarnju kafu :
- Mikulice moj, imam problema sa kom?ijama iz one zgrade, preko puta ; kada se navečer skidam i oblačim spavaćicu, po čitav sat me gledaju kroz prozor: Pa, ko velim, bilo bi dobro da kupim i postavim druge zavjese, ?to sam ih jučer prona?la u jednoj prodavnici ... - A-ha. E vidi? : od sada ću se ja presvlačiti u toj sobi, pa neka oni sebi kupe nove zavjese! |
Koje su bile posljednje Hristove riječi Crnogorcima?
- Ne radite ni?ta dok se ne vratim! :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:34 PM. |