![]() |
Re: uad2 KONACNO
Ma bre Google ... ne veruj Ivanu .... naravno da UAD 2 bolje zvuci .... jos na 192 .... potpuno nema razlike izmedju softa i harda ..... definitivno ....
E sad , imas li ti toliko kvalitetan usnimak ???? :rolleyes: Pozdrav |
Mozda ima kvalitetnu pesmu... :)
|
jel neko chachno moog filter i valjali to chemu?
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Ne moze to tako!!!! :banghead: Onda nije interesantno i gubi se char foruma, lepota svadje i umetnost prepucavanja :( :):):) |
Quote:
Nemam UAD ali sam s neta skinuo nekoliko usporednih testova i svaki je pokazao očitu razliku između UAD-a i hardware-a. Ti testovi su bili razlog zašto nisam kupio UAD...iako svejedno možda i kupim. Mada, skupljam novac za Duende PCIe. Čitajući razne recenzije imam utisak da je Duende kvalitetniji proizvod. Neznam, vidjeti ću još... Ako nekoga interesira kako zvući mix napravljen s UAD pluginovima neka posluša Ochre - Death Of An Aura To je 'fina' elektronika s podosta pravih instrumenata. Možda nije vaš stil ali EP svuči fantastično! EDIT: EP je i masteriran s UAD pluginovima. |
Quote:
|
Quote:
Možda nije stvar samo u algoritmima nego i u kvalitetnijim čipovima...Neznam... Išao sa vidjeti na Gearslutz forum šta kažu ljudi koji dnevno koriste UAD i Duende i svi (većina?) se slaže da Duende pluginovi imaju hardware karakteristiku 3D zvuka koja se ne nalazi kod niti jednog drugog plug-ina danas. Meni osobno je to najbitnije pošto se bavim elektronskom glazbom. Davati novce za 'mojo' pizdarije koje se povezuju sa hardware emulacijama meni je bacanje novaca. Takav aditiv se može postići ili dodati signalu na 1000 drugih načina. |
All times are GMT +1. The time now is 07:19 AM. |