![]() |
Re: Waldorf Blofeld
Quote:
u radnjama je jos uvek na preorder. |
jos jedan demo sa gearslutza
|
Re: jos jedan demo sa gearslutza
Ekipa iz Waldorfa je neverovatno azurna, odusevljen sam. Posalo sam im mail i odgovorili su u roku od 5 minuta:shock: :shock: :shock: Prava retkost, nema sta. Poslao sam im i moje demoe i odusevili se, sad ce ih postaviti na matrix synth blogu:da: :da: :da:
|
cool :) :) :)
|
auu, silicon, nemoj se sad uobrazis:da::D
svaka cas':) |
Quote:
bolje bi bilo da Waldorf stavi te tvoje demose na svoj službeni Waldorf site pod "products", jer su 5 puta bolji od svih onih koje im je radio onaj Stefan Tippler. tu bi ih stvarno ljudi vidjeli i čuli. matrix je malo nepregledan i anoniman. |
Quote:
Quote:
A sto se Waldorfa tice, ni meni nije jasno zasto im nije u interesu da objavljuju kvalitetne demo-e koji urade *zadovoljni* korisnici. I Clavia je u tom fazonu...ako dobijes bilo kakav response tipa "e ok ti je ovaj demo" mozes da se lupas po guzici od srece. |
Quote:
OK je blog ali i svakave gluposti ljudi kace tamo tako da sam ga prestao posecivati.Trebala bi posebna sekcija biti postavljena za video, posebna za audio, posebna za slike itd. a ne ovako smandrljaju sve pa listam tamo neke glupave slicice macaka i pasa na sintovima :D :shock: :banghead: |
ma to je jedan covek...on sve kaci i jeste malo mishmash - imas tagove, pa tako mozes da sortiras nesto sto te zanima
a evo i siliconov demo osvanuo ;) http://matrixsynth.blogspot.com/2008...onscience.html |
I posle svih tih divnih vesti, evo jednog SRANJA. Htedoh da apdejtujem novi firmware, uradio sve "by the book", i nakon transmisije mid fajla trebas da pritisnes play dugme i on se restartuje i zavrsi apdejt. Medjutim meni nije hteo da uradi restart, posle puno pokusaja, i ja ga ugasim (power off) i tu se gadno zajebem. Upalim ga i on mi napise :WAITING FOR DSP:banghead: :banghead: :banghead: I to je to. NEce da se podigne i ne i nece i nece:( :( :mad: :mad: :cry: :cry: Sranje ljudi bas sam se skenjao. Pisao sam na njihov support mail i sad cekam da vidim sta mogu da uradim. Lik sa Matrixa kaze da je chuo za par takvih zajeba, ali se ne seca solucije. E bas sam sreckovic u pitchku ma*eri*u:banghead: :banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45 AM. |