![]() |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
Quote:
|
Besplatni protools 10 hd za sve
A zasto ga koristis na integrisanoj? Ne podrzava kartu koju koristis ili ti je to bash komp za zezanje? :D
Nisam na vrijeme ispratio sve ovo oko PT, pa me zivo interesuje :) |
Da,na bzvz kompu kuci koji koristim uglavnom za net .Nemam u njemu nikakvu karticu,samo integrisanu.Probao sam na masini u studiju da vidim kako radi sa karticama koje su tamo,jos onu prvu,lose patchovanu verziju koja se zapucavala ali mi je bilo vazno da vidim da li ok radi sa interfejsima koje imam tamo i bio prijatno iznenadjen da sve uredno funkcionise sto se tice I/O pa sam se posle toga bacio na kovanje planova kako da uzmem regularnu verziju 10 za arcenje.Na kompu kuci sam ubijao dosadu i cackao te patch-eve kako su izlazili i dosao do varijante da radi ekstra.Nisam se usudio raditi u studiju,na prvom mestu snimati i kockati se kako ce funkcionisati taj patch.Jos uvek ga poprilicno proucavam i navikavam se,za igranje kuci je super.A ako bude srece i pomalo pameti u narednom periodu i slikati se za FB profilnu sa coverom od verzije 11 :)
|
sme li se instalirati onih 2.5GB instrumenata sa njihovog sajta download, za ovu verziju, jer nemam ih u njoj ?
konacno bi se igrao sa midi? |
1 Attachment(s)
dok dobijem odg na rizik sam instalirao!! haha, rade svi, sam nije xpand2, morao sam skinuti neki registri za novu putanju, 1 klik i radi sad svaki instrument, svidja mi se midi editor, izgleda pravo dobro
evo regystri kome ne radi xpand2 kad instalira virtual inst. |
Meni rekoshe da slabo saradjuje pt sa instrumentima,a zbog cega..prvenstvenoo pitam zbog toga shto posedujem 2 uredjaja od m audia..
|
ja sam nagruvvao i kontakata par, i njegovih inst, i loopova, i audia, zavrsio arr i nist , nisam video lepsi midi editor, kad sam ja sa cubesa u njemu se osetio kao kod kuce, morao samo naci na tutorialu par sitnica kako se u njemu radi, i za sad nista mi ne teba vise specijalno. nisam instalirao ni waves, samo njegove ocu da koristim plagove, dosta
|
Quote:
|
Evo upravo sam naleteo na verziju gde pise 100% working. U pitanju je novi patch za 10.3.4, od grupe VR, ciji su patchevi radili lose u proslosti. Upravo ga skidam. Ostaje da se vidi sta kaze ovaj novi i da li su postigli 100% working status...
Khm... Nisam pomenuo nigde krekovan softwer, sto pitate ? :wink: EDIT: So far, so good, samo je zakucao kad sam pokusao da insertujem neki 3rd party plagin - verovatno je sam plagin zeznut... Ranije sam mnogo brze nailazio na nerazumljive poruke o greskama i memoriji. Branoy ce to vec podrobnije testirat' vidim da je zagriz'o dobro ovaj PT :D |
ja vec instalirao, ne pojavi mi ni jednu gresku a pre ih je bilo, odradio oba patcha, po redu, drugi nasao na google posto nije tamo prilozen, ja ne mrdam vise iz njeg, imam neki osecaj da drugacije zvuci, da ne guzva, da radi nekako kao da je proslo kroz nesto analogno, mekano, plus editor, sve ostalo, skontao sam kao da sam u kuci , a 15 god sam na cubesu i nikad se ni na jedan drugi nisam mogao prilagodit brzo a kamo li da predjem na neki drugi,
i sad i ja verujem da nije dzaba on u svetu broj 1. ne znam na prijasnje verzije, al od 10 to je to, i audio i midi instrumenti, nekad kad budem imao 1000eu uzecu ga orginal. a u proslosti nisam radio sa patchevima V.R. nego sam Mukundas, 10.3.2 i radio je 80 posto stabilno, uglavnom snimao sam cesto projekat , pa kad zastopa ucitam zadnji, najvise od MIDI i instruments kad sam poceo da testiram |
All times are GMT +1. The time now is 11:07 AM. |