![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
1 Attachment(s)
Plafon vocal booth-a,zavrsni sloj osb-a.
|
5 Attachment(s)
Drveni rostilj vocal buth-a.
|
3 Attachment(s)
Vocal buth je u startu zidan tako da su zidovi krivi i samo jedna vrlo mala povrsina je paralelna sa nekom drugom.U sobi su tri super chunka....za vocal buth,vise nego dovoljno.
|
5 Attachment(s)
Plafon u reziji je za sada uradjen ovako.Prvo u rostilj sendvic od teske i lake knaufove vune.Onda dva sloja gipsa i sloj osb-a.
|
3 Attachment(s)
...
|
Problem je sto po ovom zimskom saobracajnom kolapsu ne pronalazimo prevoz za materijal koji nam je potreban za dalje....ali smo barem ovim zatvaranjem plafona podigli temperaturu u buducem studiju i sada lepo opusteno i na miru radimo na celih +3 stepena celzijusovih po danu,uvece je vec hladnije:).Majstor mi se vec jednom razboleo a sada nosi i po dvoje pantalona i troje carapa:)...meni nemam pojma sta je...ne osetim vise hladnocu,dali je to dobar ili los znak...jbm li ga:) ali ovo mora uskoro biti gotovo.
|
Neznam jeste razmisljali o vlagi koja po ovakvom hladnom vremenu takodjer ne nalazi prijevoz, pa da kad sve zavr?ite i kad zatopli ne krenu raznorazni miomirisi...:rotfl:
|
Nema vlage ni malo unutra,odradjene su izolacije u startu a i gradja je suva.
|
1 Attachment(s)
Prodavnica azmafona mi je na oko 500m od kuce,sreca....pa prenosim kubik po kubik svojim autom.
|
1 Attachment(s)
...inace je malo glupo sto nemaju barem azmafon 5cm debljine,ovako koristim pet puta po 2cm za vocal booth.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:00 PM. |