![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Jes' da je tacno to sto si postovao, al je to malo bliskoistocni uticaj, doduse burek verovatno odande i potice...Jeo sam jednom na prijemu kod turskog ambasadora u Sofiji jedan, koji ce mi ostati u vecnom secanju, spremio ga kuvar - Turcin, NEMA DALJE bar sto se bureka tice, a bio je iznenadjujuce tanak, al' ukusan do bola...
|
Quote:
"Sve su pite pitice, samo je burek pitac" |
Quote:
ma da...POLA TEPSIJE MI JE MERA !!!!! |
Zajebavas da burek prodaju na grame? O, cudnog li naroda.. :wc:
|
Pa i pokojni Eskobar je verovatno mislio da su neki narodi cudni.
Verovatno zbog gramaze! |
Pozdrav drugovi:wink:
Jel neko skidao akorde ove pjesme? Ne ide mi ovaj dio: ..Premalo bio sam tu kad je najvise trebalo i sad kajem se al ti si presudila tad.. |
Hej ti...
To sam vec cuo, neki stariji rock. Svejedno nije neka pesma ni Vladina, ni ta na koju Vladina pesma lici. |
Sve je super,samo je text debelo zeznuo.Refren tacnije,ne uklapa se jbg.A on treba biti najjaci u pesmi...
|
Quote:
Quote:
Ali mi nije palo napamet da zbog toga manje cenim Bajaginu pesmu sa istim naqzivom. Verovatno bi po tebi originalnost znacila da mu tekst pesme pocne sa: CKZMLJ NPR TUUU. Neznaci nista, ali je originalno! No svi smo ljudi pa gresimo, zato su tu kriticari da debelo zeznuti text. Tacnije refren uklope, da bi bio najaci u pesmi! Tako da ako je pravde i ako je covek posten, treba da se odrekne polovine svijih autorskih prava u koris ispravljaca. Ja sam bas svoj izgubio, pa nemam cime da napunim telefon! Ps: Ako je svakoj budali dato za pravo da komentarise sta god zeli (time sto je ustanju da smisli pasvord i user name, i zapamti ga deuze od 15 munuta). Onda:Izvinjavam se, i ja sebi dajem pravo da se tome rugam! |
Quote:
P.S. Id'te bre ljudi, ogladneh u trenutku... |
All times are GMT +1. The time now is 06:27 AM. |