![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Mali Crv pita oca Crva:
- Tata, tata, da li je istina da ima crvi koji žive u jabukama? - Ima sine. - Aaaaa da li ima crvi koji žive u mesu? - Ima sine, ima i takovih. - Pa tata moj dragi, zašto mi onda živimo u govnima? - Zato sine, što je to naša domovina. Tri pedera uhvatili djevojku i odvukli je u šumu. Dvojica je drže, a treći joj češlja kosu. |
Dosho mali ciga kod mame i kaze mami
mama daj sisu,mama daj sisu,odgovori mu mama,sine pa ti si veliki ,a on ponovo mama daj sisu.kaze njemu mama pa sine ti si to prerasto sta ce tebi sisa i on ponovo mama daj sisu besno njemu mama odgovori ma ti sine si porasto da mama picu.. |
Ako je ženi neugodno dok te gleda kako masturbiraš... Da li misliš:
a) da trebate provesti više vremena zajedno, b) da je ona preukočena, c) da bi ona trebala sjesti na drugo mjesto u autobusu? |
Hahahhahhaha JAKO
|
Kaze doktor cigi : " cigo,moraces da prestanes da drkas".
"Zasto bre doktore" - iznenadjen pita ciga " pa da bi mogao da te pregledam" :) |
Quote:
|
Ja cuo dva dobra za cigu...
Cigi izgorela baraka,dosla komisija da popise stetu,Ciga nabraja sta je imao od tehnike...LCD televizor,Ravna ploca sporet,masina za sudove,masina za susenje,masina za pranje...Cekaj bre Cigo ,pa ti nisi ovde ni struje imao,kaze clan komisije...a zaboravio sam,kaze Ciga,pisi agregat :rotfl: Ciga gastajbajter kupuje roze kupatilo,ali nema nigde roze kada,ode u Beograd u specijalizovanu prodavnicu,kaze treba mi roze kada,prodavac,nemamo roze imamo samo bide roze,pa to i kazem ,kaze ciga ,da bide roze:rotfl: |
hahahahahahaha
pobedili ste sa "brazilcima" :D |
Ka?e Mujo Fati:
-Hajde da sebi priu?timo jedan lijep vikend. Fata: dostava alkohola -Hajde, mo?e, super ti je ta ideja. Mujo: nocna dostava -Ni?ta onda, vidimo se u ponedjeljak. |
Hobotnica na srpski način
Sastojci: - 1 manje jagnje (do 15 kg) - 1 veća hobotnica (cca 2 kg) - krompir (po ?elji) Priprema: Dok se jagnje vrti na ra?nju, hobotnica se lagano kuva,uz dodatak krompira po ?elji u puno vode umereno zasoljene(naprstak,dva).Hobotnicu kuvati do otprilike kad i jagnje bude dovoljno pečeno.Izvade se krompiri, voda prolije a skuvana hobotnica izvadi iz posude.Jagnje servirati uz hladno pivo a hobotnicu baciti mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede. Prijatno! |
All times are GMT +1. The time now is 09:30 PM. |