![]() |
Re: uad2 KONACNO
imate u zadnjem Sound On Soundu test UAD2 i ima mnogo malih zajebancija koje su nervirala lika koji je radio test...evo nekoliko:
- veliki host CPU drain cak i na velikom ASIO bufferu - ako imas dve razlicite vrste UAD karti nemozes da teras iste plugove na obe, - low latency operation mnogo umanjuje broj plugova, - nece prebacivati sve plugove iz UAD1 u UAD2 (Nigel gtr, nece biti ported) - treba mnooogo jak kompjuter da bi sve dobro iskoristila karta. - nema RTAS (za Pro Tools) jos uvek... za zvuk svi kazu da je do jaja... mislim ja ga nemam ali to sam procitao, taze je..pa ko velim...? a? eh? |
Quote:
|
Quote:
Moze UAD 2 na 192 Khz .... i to zvuci necuveno ! Pozdrav |
na jednom od sajtova lik je poredio waves i uad na 192 khz.uad mu je zvucao skoro identicno dok je waves zvucao osetno bolje.uad pluginsi na 44.1 zvuce kao da su na 192 zato sto su upsemplovani dok kod waves-a to nije slucaj.
|
Quote:
|
u vezi ovega juada2 nije mi jasna samo jos jedna stvar a to je sta sa korisnicima laptopa i njihovim laptop uadima.ako uad ne napravi do kraja godine laptop verziju uada2 onda su korisnici istih osudjeni da plate sve pluginse ponovo...zar ne?
|
Posalji im pitanje na mail i odgovorice ti... to ti je najsigurnija varijanta...
Pozz |
Quote:
Trenutno nemam 400 evra da proverim. A i ne baca mi se novac, ako isto zvuce. Ima li ko vremena i UAD 1 i UAD 2, u BG ili NS, koji bi se mogli cuti? Placam pivo.:pijanci: |
Quote:
|
Quote:
Ako te ne mrzi, pogledaj koliko Cambridge (UAD2) trosi na 192 kHZ, a koliko na 44.1. I isto to, samo Neve 1081. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:58 AM. |