Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Operacija Trijumf (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23643)

dexyco 29-09-2008 11:59 PM

Re: Operacija Trijumf

Da budem iskren, mislim da ovde ne postoji ni jedna osoba koja gleda muziku na pravi nacin...

Oggy 30-09-2008 12:07 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 215482)
Sta je to operacija Trijumf,ja moram na operaciju meniskusa pa se pitam jel to isto:confused::confused::confused::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl:

Nije isto!
Gledao sam par minuta u prolazu veceras...
Operacija meniskusa se odigrava u full anesteziji i manje je bolna, a i oporavak je brzi. Ovo preti da ostavi trajne posledice ... :)

master29 30-09-2008 02:13 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 218616)
Nije isto!
Gledao sam par minuta u prolazu veceras...
Operacija meniskusa se odigrava u full anesteziji i manje je bolna, a i oporavak je brzi. Ovo preti da ostavi trajne posledice ... :)

Hahaha,evo ja upravo imam post operativne radnje,glavu sam izvukao...sto nebi rekao da su me operisali ti vasi Trijumfalni doktori,a ovoj omladini sa naseg foruma sto su u Trijumfu preporucujem da pod hitno idu na operaciju Meniskusa,jer je stvaro laksi oporavak.Do duse oni bi prvo trebali da nauce da pevaju,posto su konstantno bili u falsu,a ovde su prosipali toplu vodu.Josh jednom prelazim na LINK"Skolstvo bi trebalo zabraniti"U njihovom slucaju su jadne one muzicke skole koje su oni zavrsili...kamo srece da su isli na rudarstvo,barem bi ugalj prepoznali...stvarno zalosno.Pozz

Orba 01-12-2008 10:12 AM

OK. Kao neko ko je započeo thread nakon nekoliko meseci odsustva (rekonstruisao sam kuću a ko me poznaje sa foruma zna da sam se skoro oženio i dobio ćerku pa me zato nije bilo) dodao bih nešto.

Sada kad je stvar za mene završena (odnosno obzirom da nisam prošao) stvarno nema razloga da kritikujem hira radi a nisam takav lik da bih to radio bez razloga mogu da kažem kako ponekad namerno pogledam šta se dešava u "Operaciji" i moram priznati da sam iskreno vrlo razočaran. Ne toliko izabranima (mada bih se mogao složiti sa mnogima koji kažu da poznaju barem 10 ljudi koji su po kvalitetu svake vrste: vokalne mogućnosti, karma, ukus u oblačenju... bolji od "studenata". Iznenadilo me je to da tamo niko nema veze sa životom. Što bi davnih 80-ih rekao Koja: "Mladost ne opravdava besvest". Naime primetio sam da niko od njih nije iskreno zainteresovan za muziku. Svaki put kad bih pogledao šta se dešava, sem kada su u pitanju trenuci konkretnog rada sa "polaznicima kursa" primetio bih da im je vaznije da se muvaju, ogovaraju i(li) ke*aju o koječemu a da nikog ne interesuje to što su (verovatno u jedinstvenoj prilici u životu) da maksimalno iskoriste prisustvo kolega muzičara, instrumenata, opreme i odatle izvuku maksimum znanja. To je toliko uočljivo da su me baš o tome pitali i moji prijatelji koji nisu muzičari ali im je Trijumf interesantan jer znaju da sam se prijavio na njega pa ga ponekad pogledaju. Evo citiraću jednog: "J*****, ne mogu da verujem da oni likovi tamo samo gluvare. Ja da imam priliku samo bih d*kao po onim dugmičima i kapirao kako se barata sa svim tim s*anjima."

Sve u svemu šteta što će još jedna prilika da se napravi nešto lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta važniji.

silicon science 01-12-2008 12:38 PM

Quote:

Originally Posted by Orba (Post 227442)
OK. Kao neko ko je započeo thread nakon nekoliko meseci odsustva (rekonstruisao sam kuću a ko me poznaje sa foruma zna da sam se skoro oženio i dobio ćerku pa me zato nije bilo) dodao bih nešto.

Sada kad je stvar za mene završena (odnosno obzirom da nisam prošao) stvarno nema razloga da kritikujem hira radi a nisam takav lik da bih to radio bez razloga mogu da kažem kako ponekad namerno pogledam šta se dešava u "Operaciji" i moram priznati da sam iskreno vrlo razočaran. Ne toliko izabranima (mada bih se mogao složiti sa mnogima koji kažu da poznaju barem 10 ljudi koji su po kvalitetu svake vrste: vokalne mogućnosti, karma, ukus u oblačenju... bolji od "studenata". Iznenadilo me je to da tamo niko nema veze sa životom. Što bi davnih 80-ih rekao Koja: "Mladost ne opravdava besvest". Naime primetio sam da niko od njih nije iskreno zainteresovan za muziku. Svaki put kad bih pogledao šta se dešava, sem kada su u pitanju trenuci konkretnog rada sa "polaznicima kursa" primetio bih da im je vaznije da se muvaju, ogovaraju i(li) ke*aju o koječemu a da nikog ne interesuje to što su (verovatno u jedinstvenoj prilici u životu) da maksimalno iskoriste prisustvo kolega muzičara, instrumenata, opreme i odatle izvuku maksimum znanja. To je toliko uočljivo da su me baš o tome pitali i moji prijatelji koji nisu muzičari ali im je Trijumf interesantan jer znaju da sam se prijavio na njega pa ga ponekad pogledaju. Evo citiraću jednog: "J*****, ne mogu da verujem da oni likovi tamo samo gluvare. Ja da imam priliku samo bih d*kao po onim dugmičima i kapirao kako se barata sa svim tim s*anjima."

Sve u svemu šteta što će još jedna prilika da se napravi nešto lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta važniji.

Puno ochekujes od seljaka na brdovitom Balkanu :wink:

LACKY 02-12-2008 02:39 AM

Quote:

Originally Posted by Orba (Post 227442)
OK.
Sve u svemu ?teta ?to će jo? jedna prilika da se napravi ne?to lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta va?niji.

Zasto mislis da je to dobra prilika? Pa nisu to oni izmislili, to je licencni Americki serijal. Ako niko nije postao zvezda tamo (i ostalim razvijenim Evropskim zemljama) zasto mislis da bi se to ovde trebalo desiti.
Mercedes prodaje automobile u Americi(najvece trziste), pa i u Evropi. Pa (bez obzira sto je skup) nema razloga da ga mi ovde tretiramo Space Shatll-om!

psionic 02-12-2008 03:43 AM

U mom selu,ako neko hoce da postane zvezda, plati lepo kintu di treba i cas posla dobije priliku - i na TVu i na radiju - i postane zvezda :) Nema leba od tih emisija, man'te se corava posla i gubljenja vremena... A znanje pevanja i muzike je pozeljno... ako ga nema, sta ces, smislicemo vec nesto :)

Eeva_r&b 02-12-2008 12:48 PM

za americku operaciju trijumf nisam cula (mozda je pod drugim nazivom?),ja mislim da ta ideja nije kupljena od amera...mislim da je uk..ili cak holandija,ne drz me za rec.

ali sto se americkog "Idola" tice ,nije bas da niko nije postao popularan! Jennifer Hudson (koja nije cak ni pobedila vec je usla u valjda prvih sest i ostala dovoljno zapazena)sada je cak i dobitnica oskara, Fantasia Barrino, Kelly Clarkson,sad ova Jordin Sparks itd. Dobro,nisu napravile Madoninu karijeru ,ali ja se ne bih bunila da sam postigla koliko one,ne verujem ni da bi neko od vas...
ne znam,ja te emisije gledam kao priliku da ti budes zapazen i pokases sirim masama sta znas i ko si (sto ti je i ulaznica za druge prilike)... a ako nemas sta da pokazes,tu si samo ti odgovoran,ne emisija...

ne moze ni od cega da postane nesto veliko...ovi bre ljudi iz operacije nisu ni dovoljno simpaticni da kafu s njima popijes,a kamo li dovoljno interesantni da ih gledas na bini..(cast izuzecima)

a to sto vecina nasih 'akademika' i 'uspesnih biznismena u muzickoj industriji' ne bi pronasli dobrog i harizmaticnog pevaca ni da ih sutne u dupe (jer nemaju pre svega sposobnost da nanjuse ni ono sto se moze prodati svetu,a kamo li ikakav kvalitet i skill), ne znaci da je sama ideja losa..(ako iskljucimo imbecilni uslov da 'zvezda' prethodno mora da dozvoli da je 4 drzave 24/7 gledaju kako cacka nos,cese se za dupe,pokazuje svoje slabosti i komplekse itd.) jbt cak ni karleusa nije pristala na vip velikog brata da bi zadrzala svoju privatnost,a to se jos i placa soma jura po nedelji,za razliku od operacije.
valjda je svesna (il bar njen PR) da joj takva razotkrivanja samo odmazu popularnosti,a i vec ima para koliko sisa i blamirajucih izjava.

jer,zasto bi neko zeleo da dalje gleda nekoga ko je od prvog dana prikazao SVE sto ima,i 'skinuo se go' na keca? sta jos ima dalje da se vidi?? ljudi ne zele da im sve bude otkriveno odmah. oni zele idola i ikonu koja ce da ih intrigira i ucini da zele vise,a ne pajaca kojim svi manipulisu!

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 227590)
Zasto mislis da je to dobra prilika? Pa nisu to oni izmislili, to je licencni Americki serijal. Ako niko nije postao zvezda tamo (i ostalim razvijenim Evropskim zemljama) zasto mislis da bi se to ovde trebalo desiti.

dexyco 02-12-2008 03:46 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva R&B
ali sto se americkog "Idola" tice ,nije bas da niko nije postao popularan! Jennifer Hudson (koja nije cak ni pobedila vec je usla u valjda prvih sest i ostala dovoljno zapazena)sada je cak i dobitnica oskara, Fantasia Barrino, Kelly Clarkson,sad ova Jordin Sparks itd. Dobro,nisu napravile Madoninu karijeru ,ali ja se ne bih bunila da sam postigla koliko one,ne verujem ni da bi neko od vas...
ne znam,ja te emisije gledam kao priliku da ti budes zapazen i pokases sirim masama sta znas i ko si (sto ti je i ulaznica za druge prilike)... a ako nemas sta da pokazes,tu si samo ti odgovoran,ne emisija...

Ja opet moram da vas podsetim na 3K dur, kroz koji su prosli neki koji se danas bave profesionalno time...

alavuk 02-12-2008 03:58 PM

koje uopste i pobedio u tom finalu 3k-a dura , secam se ane nikolic - pojescu sve kolacice , tijana bogicevic je bila tu , pevac alogije ili tako nekog rok benda je bio tu ... stade mi mozak , pre 10 godina bese ta emisija ...

All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM.