![]() |
Re: Stigo CS-15 !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2alCp...elated&search=
pazi sad zaokret NAJBOLJI ZENSKI DJ kojeg sam cuo na netu...samo kaj je cice zaboravila!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D :D :D :D |
Quote:
Onaj bass na početku je FM bass napravljen od dva operatora iste frekvencije i kratke "decay" envelope. DX. E sad koji DX... obzirom da je 85-ta godina, vjerovatno 7. Semplirano u Emulator II. |
Quote:
Pogledaj kako ju mesi !!! :rotfl::rotfl: |
Kak Si Ti Prost :) :) :)
|
Quote:
To možeš i saznat tako da upališ spektralni analizator, očitaš ovojnicu bočnih pojaseva i potom ju integriraš matričnim vektorom koegzistentne derivacije umnoška konačnog broja !!! Prema tome... DX-7 je! |
Quote:
:banghead::banghead::banghead: :rotfl: pozdrav bogi |
:rolleyes: valjda
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Quote:
|
Quote:
Naletio sam na lika koji ne zna šta je to LFO, a "radi glazbu". 1993-će je več imao Emulator III (!). Jebiga, bogati roditelji... (To je tad koštalo ko pola kuće!!!!) |
Quote:
Uglavnom... mislim da sam poslushao stvarno puno glazbe za svoju nepunu 31 godinu :o @ silicon science: amon tobin je mrak. frendica je spotala odlichnu stvar na jednom dokumentarcu, provjerili track listu i bog te jebo :o Otkrili Amon Tobina. Tip mi je inspiracija samo takva :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:14 PM. |