![]() |
I... Suma, sumarum... Kako ovo radi sad posle nekog vremena kad su vam se slegli utisci?
Ja bih rado malo promijenio steinberg okruzenje cisto radi razbijanja monotonije i jos par sitnica ;) |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
Nikako...ipak mora da se tipla... ;)
|
10.3.0 kod mene radi kao sat.Vec mesecima ni jedan lom.
|
Ti si to fino platio pa sad pali? raju ovde... :wink:
|
jos nisam,koristim ga na veresiju.Svakako ce mi uzeti pare za ver. 11 :)
|
Pro tools mi se svidja generalno i ako sam navikao pa navikao na steinberg..
A i malo sam u krizi da sjedim u 4 zida kako je pocelo ovo toplo vrijeme, pa rekoh da se animiram avid-om da me zadrzi unutra. Ako me 'kupi' omogucice kakav obrt novca pa bih vjerovatno kupio i ja njega. 699$ nije strasna cifra. Da probam znaci? |
To je sveta masonsko-muzicka mantra.Nema para bez pro tools-a.Ne znam kako im to uspeva al eto.Subliminarne neke poruke valjda,bem li ga... :da:
|
a ova ver sto pise 10.3.2 beta 10?
|
Bez zezanja,realno verzija 10 mi je haos,totalno isnpirativan,da prosto nazovem, 'alat' za rad.Gledajuci danas najavu verzije 11,za moje neke kriterijume apsolutno se moze smatrati savrsenim softwerom za recording & mix za danasnje kriterijume,sto je recimo meni insteresantno.Voleo bih da imam viska kinte i da ga kupim sebi iz ljubavi ali kao ozbiljno sredstvo za rad apsolutno je mudro platiti ga kao sto se plati bilo kakav ozbiljan instrument/hardwer ili sta slicno.Naravno,ili bilo koji drugi DAW,ko sta voli.Ja licno,eto imam neku zelju da PT verziju 11, platim koliko god da treba,kako znam i dumem. :)
|
Quote:
:wink: Realno, jedanaestica će rešiti sve one probleme koje su imali sa starim kodom, godinama borbe da ostanu kompatibilni sami sa sobom a da opet unose inovacije, sada neće imati razloga da zaostaju u bilo kom segmentu. Pro Tools je veoma rafinisan software, vizuelno od verzije 8, takođe odličan audio i midi editing, kada jedanaestica bude rešila VI performance, biće to jedan ozbiljan i kompletan DAW. Ako se na to doda i Input i Output Buffer Size, snimanje i slušanje kroz pluginove će ući na jedan sasvim novi teren za native sisteme. Kada se pogleda samo spisak inovacija jasno je ko im je glavna ciljna grupa, što se tačno oseti i po drugim proizvođačima, koji u velikoj meri jure gadget-e i napredne opcije kako bi udovoljili svima, dok je Pro Tools i dalje na koloseku LIVE audio i filmske produkcije, što se jasno vidi po real time automation recording i ostalim unapređenjima koja dolaze sa PT11. Videćemo... |
All times are GMT +1. The time now is 09:05 PM. |