![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
Quote:
A što onda gips? Mislim, pitam samo...:confused: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Pa sasvim odvisno koliki soundproofing ?eli? odnosno treba?, kao ?to vidi? kod Mike Valeta koristili smo gips/mdf/gips samo kao unutra?nju podkonstrukciju, to je soba u sobi i obzidana je sa ciglom napunjenom maltom, plivajuči pod... no za njega to radi dosta dobro a ako bi bio na jo? kakvim kritičnijim mjestima prilagodili bi se razmerama a ako bi bio na selu, u ?umi... opet, odvisno do situacije i koliko treba?.
|
Na svu srecu kod mene nema mnogo buke, niti cu kome da smetam,na odlicnom sam mestu,6-7min od centra n.s.-a,na 30m od glavnog puta a opet u tisini.Cini mi se da je sto se tice pod konstrukcije to to,znacu sutra.Pozzzz
|
no eto dobro, samo popazi na urbanistički plan (na opštini pogledaj) kroz godine koje dolaze... to se prerado dešava ako si tako "blizu", ne bi bio ne prvi ne zadnji!:(
... ali ako dobro razmislim, verovatno još uvijek možeš naknadno "pojačati" soundproofing. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Right on man, fuck yeah! :thumbsup: |
1 Attachment(s)
Pod u vocal booth-u.Uradjene su plocice,mada sam hteo parket, ali....posto ionako preko bilo cega ide obavezan tepih jer pevaci lupkaju nogama i rade tako neke stvari....svejedno je u sustini.Parket ce ici u reziju i drum room.
|
1 Attachment(s)
Isti pod je i u wc-u i relax room-u.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:38 AM. |