Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Live Sound (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=145)
-   -   Volite li digitalce? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34459)

Arthur 19-03-2014 11:25 PM

Re: Volite li digitalce?

bravo! javi utiske dalje

OFF 20-03-2014 12:08 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 357779)
bravo! javi utiske dalje

Sutra ce da padne test x32 vs midas venice160 vs AH qu16..... malo cemo se igrati, pa javljam dojmove....

Za sada sam jako prijatno iznenadjen onim sto cujem iz X32..... u shturom poredjenju sa midasom, ne mogu da kazem da je puno losiji (mislim naa preampe, to sam malo testirao), ali nisam radio neke merodavne testove

Era 20-03-2014 02:40 PM

E bas i mene interesuje,pogotovo sto kazu da na sajmu u Frankfurtu, nista nije bilo spektakularno!

OFF 20-03-2014 10:28 PM

Malo je falilo da danas napljujem x32 na sva usta I da ga odmah bacim u oglase.....radio sam test 3 mixera I x32 je bio tanak, vrskav.... Pravi behringer. Medjutim, ne primetih da mi je ostao neki master eq I to drastican I exciter.... Elem....m ah vs midas vs x32.... Flat test - realno midas zategnutiji, sa lepom zdravom sredinom, mozda I blago istaknutom u odnosu na digitalce. Generalno zvuci bolje od oba, ali ne koliko sam ocekivao. Ah je blago zatvoren, kao da ima neku krpu preko, ali nishta strashno..... Ne mogu na tako kratko da kazem nesto izmedju qu16 I x32, ali mislim da sa oba moze da se radi I vise nego pristojno

Tiki the Boyler 21-03-2014 11:13 AM

Bravo! Ja sam ga u inat sebi otprintao i na case! :D

OFF 24-03-2014 10:19 PM

Prva svirka, i snimak sa x32 - vise nego zadovoljan i ja i band.
zakljucak - nikad bolji zvuk, bolji odnosi u frontu..... sve kako treba..... efekti iznenadjujuce dobri..... da ga ne ureknemo samo :)

sira 25-03-2014 06:22 AM

Nisam radio sa X32, ali zadnji put na nekom happeningu mog radija, je svirao neki ga?erski bend (i to neki koji očigledno ne ?tedi na opremi, sve je bilo po PS-u bubanj dw, bass musicman, gitara stratocaster iz 70-ih, u klavijature se ne razumin, ali bili su neki korgovi), i dovukao je svoj razglas i X32, mislim onaj največi, jer bio je komad pulta, i moram priznat da sam stvarno ostao prijatno iznenađen zvukom, zvučalo je čvrsto, zategnuto, bez ikakvih bodljikavih visokih, bass konkretan, kick taman kako treba bit. Izgleda da su u Behringeru stvarno dobro iskoristili kupnju Midasa

drzox 26-03-2014 10:58 AM

Kakve su sve ove nove mixete u poredjenju sa Yamahom 02r i tascam DM24 (TC algoritmi reverba , eq i compresora)?

Bitch 26-03-2014 04:29 PM

Nisam slusao tascam, ali meni svaka yamaha (osim prastare prve o1v) radi kao sat. Ali svaka.
Slicnosti sa ovima - yamaha nesto tvrdja j hladnija od behringera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tiki the Boyler 01-04-2014 10:17 PM

Potpuno je neprimjereno porediti DM24, a pogotovo 02R sa X32 jer su generacijski ko tinejdžer i deda.

U prevodu... X32 je potpuno superioran u odnosu na te miksere.

All times are GMT +1. The time now is 03:01 AM.