![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
dobar burek je uvek bolji od dobrog sexa. Uz ritam Madnessa naročito.
|
Lepo reko?e jednom davno momci iz grupe "Duo Trio" :
Burekot e remek-delo i vajarsko je delo prirode. :D |
Eto jos jedne "skale vrednosti". Ja naime, vise volim sa sirom, jer od onoga sa mesom uglavnom dobijem gorusicu, mada su mi apetiti malo manji od Vrachevih: ja narucujem oko 600 grama, pa sta se "zafati", kazem prodavacici: daj 'ofrlje, nije ovo apoteka!
Nazalost, danas je dobar burek redak, skoro kao i dobra muzika.... P.S. ovo pisem sa "apotekara" i gledam u monitor od 22 incha, posle onog mog novog, na "jabuci" izgleda kao da kucam u mobilni telefon - pa zakljucujem: covek se lako navikne na lepo i bogato, a mnogo, mnogo teze na ruzno i siromasno, ili sto kazu: toplije leti, nego zimi, pa na to i ispade nasa gorepomenuta diskusija, ciao, odo' u "Mlavu" na skembice u saftu!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-Jedna osmina -Jedna četvrtina (standardna mera većine populacije; dobijaju se uredno odrezane 2 osmine) -Pola tepsije (za ljudine) -Tepsija (za kestremne te?ka?e) Moja mera je tri osmine. Dve sa sirom i jedna sa mesom :) Mislim... ?ta tu ima na grame? Pa nije u pitanju kokain! Mada... činjenica je da se burek mo?e svrstati u red opijata i da izaziva do?ivotnu zavisnost! Kad je Ingrid Bergman slomila srce Bogartu, on je pio viski... Kad meni skwo slomi srce, ja udjem u burekd?inicu, odeven u crno odelo, sa crnom kravatom, trodnevnom bradom i ne skidajući ?e?ir ka?em: -Dve četvrtine sa mesom i dva jogurta! Prodavac mi ka?e: -Mladiću, nemojte to sebi raditi! ?ivot je takav. Doći će neka druga... Ja se kiselo nasmejem: -Samo vi donesite... and play it, Sam. Play "As Time Goes By"... :D |
vi zapeli burek sa mesom pa burek sa mesom :D
ja vegetarijanac vec skoro 15 godina, valjda sam zato tako odlepio :D |
Quote:
|
Burek je samo s mesom! (motani,slagani,zvrk,sjeckani sa teletinom - dvostruko skuplji al se isplati)
Sve ostalo su pite! (zeljanice,krompiruse,sirnice, upravo se vracam sa pite s gljivama) To je sve dovelo do toga da sam negdje u Bgd vidio i "burek sa bananom" (ozbiljno) Morao sam... :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 12:19 AM. |