Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26897)

Arthur 06-04-2009 10:20 AM

Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

dobar burek je uvek bolji od dobrog sexa. Uz ritam Madnessa naročito.

idekius 06-04-2009 12:37 PM

Lepo reko?e jednom davno momci iz grupe "Duo Trio" :

Burekot e remek-delo i vajarsko je delo prirode. :D

slowstar 06-04-2009 03:56 PM

Eto jos jedne "skale vrednosti". Ja naime, vise volim sa sirom, jer od onoga sa mesom uglavnom dobijem gorusicu, mada su mi apetiti malo manji od Vrachevih: ja narucujem oko 600 grama, pa sta se "zafati", kazem prodavacici: daj 'ofrlje, nije ovo apoteka!
Nazalost, danas je dobar burek redak, skoro kao i dobra muzika....
P.S. ovo pisem sa "apotekara" i gledam u monitor od 22 incha, posle onog mog novog, na "jabuci" izgleda kao da kucam u mobilni telefon - pa zakljucujem: covek se lako navikne na lepo i bogato, a mnogo, mnogo teze na ruzno i siromasno, ili sto kazu: toplije leti, nego zimi, pa na to i ispade nasa gorepomenuta diskusija, ciao, odo' u "Mlavu" na skembice u saftu!!

balthazaar 06-04-2009 04:04 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 241450)
Nazalost, danas je dobar burek redak, skoro kao i dobra muzika....

Pa čika Slobo , dođi kod mene onda da te vodim na dobar burek i da ti sviram fanki :P da odmoriš malo....:D Burek ti se možda i svidi, ali bih to posle svirkom sigurno upropastio :P:D

awacs 06-04-2009 04:59 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 241451)
Pa čika Slobo , dođi kod mene onda da te vodim na dobar burek i da ti sviram fanki :P da odmori? malo....:D Burek ti se mo?da i svidi, ali bih to posle svirkom sigurno upropastio :P:D

Samo obrni redosled radnji i :D

balthazaar 06-04-2009 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 241458)
Samo obrni redosled radnji i :D

heh...može biti da si u pravu :)

idekius 06-04-2009 10:12 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 241450)
ja narucujem oko 600 grama, pa sta se "zafati", kazem prodavacici: daj 'ofrlje, nije ovo apoteka!

Nikad nisam uspeo da razumem tu grama?u bureka u Bg. Kada u Bg kupujem burek, uvek me belo gledaju. Burek se u Ni?u ne prodaje na grame, već se meri kao ritam (jer burek i jeste muzika i to ona najlep?a :) ):
-Jedna osmina
-Jedna četvrtina (standardna mera većine populacije; dobijaju se uredno odrezane 2 osmine)
-Pola tepsije (za ljudine)
-Tepsija (za kestremne te?ka?e)

Moja mera je tri osmine. Dve sa sirom i jedna sa mesom :)
Mislim... ?ta tu ima na grame? Pa nije u pitanju kokain! Mada... činjenica je da se burek mo?e svrstati u red opijata i da izaziva do?ivotnu zavisnost!
Kad je Ingrid Bergman slomila srce Bogartu, on je pio viski... Kad meni skwo slomi srce, ja udjem u burekd?inicu, odeven u crno odelo, sa crnom kravatom, trodnevnom bradom i ne skidajući ?e?ir ka?em:
-Dve četvrtine sa mesom i dva jogurta!
Prodavac mi ka?e:
-Mladiću, nemojte to sebi raditi! ?ivot je takav. Doći će neka druga...
Ja se kiselo nasmejem:
-Samo vi donesite... and play it, Sam. Play "As Time Goes By"... :D

InsaneEyes 06-04-2009 10:13 PM

vi zapeli burek sa mesom pa burek sa mesom :D

ja vegetarijanac vec skoro 15 godina, valjda sam zato tako odlepio :D

Oggy 06-04-2009 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 241506)
Nikad nisam uspeo da razumem tu grama?u bureka u Bg. Kada u Bg kupujem burek, uvek me belo gledaju. Burek se u Ni?u ne prodaje na grame, već se meri kao ritam (jer burek i jeste muzika i to ona najlep?a :) ):
-Jedna osmina
-Jedna četvrtina (standardna mera većine populacije; dobijaju se uredno odrezane 2 osmine)
-Pola tepsije (za ljudine)
-Tepsija (za kestremne te?ka?e)

Tako se svuda meri PRAVI burek, zato ljudi i kukaju, jer jedu "nesto burekoliko", a mere ga na grame... :wink:

tom 06-04-2009 10:43 PM

Burek je samo s mesom! (motani,slagani,zvrk,sjeckani sa teletinom - dvostruko skuplji al se isplati)

Sve ostalo su pite! (zeljanice,krompiruse,sirnice, upravo se vracam sa pite s gljivama)

To je sve dovelo do toga da sam negdje u Bgd vidio i "burek sa bananom" (ozbiljno)

Morao sam... :grin:

All times are GMT +1. The time now is 12:19 AM.