![]() |
Re: Studio u kuci
Jos nemam predstavu a ni predrasude:)
Sta bude moralo da se stavi, ce da stavimo. Jesu, ucestvovali su i Boggy i NLP i jos mnogi, ali su takodje znacajnije ucestvovale okolnosti (materijalne + zatecen prostor:() Verovatno ce zbog RT60 morati malo da se negde prigusi, jer ce imati doooosta drvenih povrsina |
off
super ako si ankerisao to je jos jedannacin, svakako takodje dobar jedno pitanje cime ces meriti sobu - koji mic , koji zvucnici , koji softver pozz |
Quote:
Veliki pozz! |
Quote:
Merim sa onim sto imam - Behringer merni mic:banghead:, Dynaudio bm15 i room EQ soft:) @Grada - Ja nemam za sad taj problem, pod i plafon su u drvetu, zidovi potpuno goli, cak jos imam i plocice (koje cu zatvoriti), ali nije gadno. Ima jeke, ali ne nesto drasticno i neobicno. Mene malo vadi povrsina (skoro 30m2), i pravilna simetrija sobe. Malo mi proporcije nisu perfektne, ali ok |
pogledaj ovde topic::wink: merenje akustickih osobina sobe
pa se ukljuci ako imas nesto da dodash ili da procitas pozz p.s. ima nekih mojih merenja obicne sobe sa istim softverom ali sa adam a7 i rode nt2a |
vazi:)
|
grado cesto postupas po svojoj logici i suprotno od onoga sto te neko posavetuje....
postoje neka pravila....a ti si vecinu zaobisao... po mom misljenju da bi mar malo povratio od te absorbcije koju si izgubio potpunim oklapanjem osb-om, potrebno je da perforiras osb ploce rupicama ako gresim neka me isprave ali tako ces dobiti delimicnu refleksiju i delimicnu absorbciju sto ce dati prijatniji ton tvojoj sobi pozz |
Uhhhh,koliki threeeeead:) ali sam sve procitao i skroz je zanimljivo.Drzim palceve da sve bude super.Ja sam plafon resavao ipak apsorberima a doci ce i difuzori nazad i nije bilo nesto posebno skupo.http://www.rumski.com/forum/showthre...t=24716&page=7 pozdrav.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:48 AM. |