![]() |
Re: Mike Vale - od nule do finala
Quote:
odnosno... "LEDE" ili "ne-sasvim-LEDE"? Pitanje nije mnogo bitno, ako se to na kraju zove "BOLJE" za Valeta! pozdrav bogi |
Tome se uvijek nadam i dr?i ?to be?e?.
Imam pozitivan stav da če biti sasvim dobro, jer je več sada vrlo ugodan prostor... ali nikako da je jo? gotov da. Buđet več "malo" trpi... pa i to je real life situacija koja mo?e da ?to oduzme ili mo?da čak da kreatvno čim bolje rije?imo... |
Quote:
Svaki trenutak treba iskoristiti za neku novu ideju ili eksperiment, jer je posao takav... nema se prilike za eksperimente... pogotovo velike... ali ako se ide malo po malo... onda se uce neke druge, nove stvari, kojih nema u knjigama (tesko da ce ih ikada biti!) pozdrav bogi |
Da!...
Mislim da če "sada?nja" ideja biti dosta dobra, upo?tevajuč situaciju (financijsku dakako kao prvu varijablu...). Bit če posve dostojna. ... ako se sa vremenom poka?e da je odlična i omogučuje dostojne "translatable" zvučne proizvode, bit ču veoma zadovoljan:). |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Ehhh.....skroz ste me zbunili sa ovim "dipom" od zadnjeg zida pa vec par dana razmisljam dali ipak da idem sa absorberima nazad ili da ostanem na prvobitnom qrd resenju.Moja soba je drugacijeg oblika i dimenzije su malo vece od 4m/4m,zamalo kvadrat,visina 2,65m....plasim se da ce tu biti dosta dipova i to izrazenih ako bude difuzor nazad:cry:.Nova ideja je pokriti ceo zid sa 60cm kamenom vunom,120kg/m3 ali.....ne bih vise nista pre nego me posavetujete.Dakle,sta da radim,nisam u situaciji da experimentisem?Moze odgovor i na mojoj temi http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24716
|
|
Quote:
pozdrav! |
Mislim da bi ti apsorberi bili pretanki za zadnji zid i opseg u kojem "rade" pokriven osb-om bi bio skoro neutralisan,tako mi se cini.....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:44 AM. |