![]() |
Re: Operacija Trijumf
|
Quote:
50 cent ne moze prebaci milion |
Quote:
|
Quote:
|
:shock: milion tiraz!!!! :rotfl:Ludilooooo
|
Ajd i ja da se upisem u listu...
MILION!? :jupi: :harmonikas: :trchi: :bounce2: |
Ja sad prvi put vidim ovu temu. Ocigledno da sam je propustio dok sam bio odsutan iz zemlje.
Radilo se tu i "na poziv" ili sto ja zovem "na nepristojnu ponudu" od kojih jednu licno nisam dozvolio. Totalno zamlacivanje i trosenje vremena, cega su svesni i ljudi koji to organizuju cim si pribegavali takvoj vrsti regrutacije, ne bi li show ucinili zanimljivim. Onaj ko vredi, uradice posao svakako, a onaj ko ne vredi, dzaba mu i pojavljivanje u bilo kakvom Reality Show-u. Takodje, onaj ko stvarno vredi ce uvek naci nekoga ko ce uloziti u njega, jer je to realno obostrani interes koji se na kraju svima isplati, a ako dodjes u situaciju da te gura RS, slab ti taj talenat i "harizma" (kako glupa rec...) I ja umesto da radim, trosim vreme na ovo... I ja sam odlepio... :) |
^istina.. vrbovali su i jednog chlana foruma, i ja sam odmah odreagovao na to.. mada, i sam je skapirao o chemu se radi..
|
Sta je to operacija Trijumf,ja moram na operaciju meniskusa pa se pitam jel to isto:confused::confused::confused::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl:
|
Ja sam to sve lepo objasnio u prvom postu na ovu temu!:banghead:
Mada ima ljudi kojima je dosadno pa neka idu malo u zezanje, moj drugar Marinko je usao medju 12... Ali ovo sto Oggy rece to je to. |
All times are GMT +1. The time now is 04:39 PM. |