![]() |
Re: bad copy u VIP VB
Quote:
|
Pa, jebote taj čovjek je pičio sa jakim grupama dok ni ja, ni ti , ni Vilkler nismo još bili ni tatina ideja...nemoj tako...u svemu bi ga drugom i ja možda napušio...al s njim ne bih mnogo polemisao oko muzike...
|
Verovatno ima mnogo klinaca koji lupaju "bolje" i od Charlie Wattsa, al' na njihovu zalost, Stones-i jos nisu menjali bubnjara!:shock:
|
i bora djordjevic je pravio hitove i imao jake dobre pesme.. gde je sad? da je digao ruke od muzike posle drugog ili treceg albuma, bilo bi super.. ono, i brega je pravio hitove kada nismo bili ni u mislima roditelja.. i shta sad? :) opet ce ljudi reci da je vrhunski muzichar, i opet se ja necu sloziti sa njima.. opet cu reci da je krao (da sam krala krala sam) :D
ne trpam ih u isti kosh, nego jednostavno.. neam pojma.. milic mi je ljigav bubnjar.. nikakav.. a kao muzichar (aranzer kompozitor il shta vec) to necu ni da pominjem.. mislim oni hitovi i to.. damn.. |
Quote:
|
joj brate...sad pominješ još i Bregovića i Boru....brate, reci mi da se šališ -molim te!...kakva krađa? Ajde da ja i ti ukrademo ko Brega pa da postanemo to što je on? Heat, ne zajebavaj...ne znam oće li ikad iko napravit na ovoj našoj sceni takve stvari kao što je napravio Brega, a i Boro...Jesi li ti svjestan šta su bili i dalje jesu Bijelo Dugme i Riblja Čorba? To su bre legendarne grupe koje imaju kultne pjesme , ljudi koji su obilježili jedno vrijeme i mnoge generacije...daj bre...
|
istina.. ali jbg.. ochigledno ja imam poremecen pogled na muziku.. kao shto sam protiv semplovanja u repu.. ono.. ok je bilo ranije.. nije se moglo drugachije.. tako je pocheo rep.. ali sada mislim da se vrti jedno te isto bez poente i da je pritom i semplovano.. nem pojma.. glupo mi.. kao shto mi je svaka kradja zarad lichnih interesa (slave i para) neshto najgore shto u muzici moze da se uradi..
jbg, to je moje mishljenje.. ne moram nikad da budem tako veliki kao brega, ali bar cu znati da sam SAM radio i uradio to sebi.. jbg.. takvog sam mishljenja.. |
[
ču ti ćeš reći da je krao!??? ajde napokon da neko dokaže šta je Bregović ukrao! Da, nije ukrao "Tajnu Vezu"? "Šta bi dao da si na mom mjestu"? , "Pristao sam biću sve što hoće"?, "Sanjao sam noćas da te nemam"? a, Bora one obrade nije ni krio, jer su se te pjesme i tada znale... Heat, Bregina krađa je mit koji su stvorili oni koju su tada bili ljubomorni na njega...i to je istina... Slažem se u potpunosti s tobom...i ja sam 100% van semplovanja u hip hopu... |
hah.. sad ispade da sam ljubomoran na bregu.. eto mu sve.. boli me iskreno za jednog (jednog od) choveka koji je uspeo u srbiji.. al eto beshe jedna pesma dugmeta na koju sam se lozio.. stvarno lozio.. bluz beshe neki.. i onda chuh jj cale-a koji svira isto to.. chek da nadjem dugme da vidim koja je to pesma..
|
Ajs me razocarao skroz... ali skroz... kakav prostak i klinac...
Krivo mi samo sto neki drugi ukucani koji su ispali par dana ranije nisu pobedili jer su zasluzili pobedu i tekako!!! Mimi je zasluzeno pobedila sa kim je bila u kuci poslednjeg dana... ne mogu da sakrijem gadjenje i sazaljevanje lika od 2m.... uzas!:cry: |
All times are GMT +1. The time now is 08:16 AM. |