![]() |
Re: OD PC-a DO MACA
Moze i u tri gajbe piva, jer njegova G5-tica na IBM-u 2x2 nemoze da prismrdi ni polovini jezgra mog Intela!
|
E Lacky Lacky, samo te "gledam"...
Kako bese ono sa "kiselim grozdjem" zaboravih... Jeste, Lord je Lord (OSX je OSX) pa makar ga preselio iz zamka u garsonjeru, ili stracaru, ali ipak vise voli da zivi u zamku, bar kako ja shvatam situaciju... A sto se Hackintosha tice, ako zaista bude "prigustilo" bice konsultacija, pa cak i neko narucivanje, videcemo, zavisi od "vremena" (time is money) |
Čestitam na 1000-tom postu!!! :wink:
Dod du?e, verovatno je 999-ti post o MAC-u, jer se jednom omaklo ne?to o Roland-u, ali... Čestitke!!! :beer: |
Cestitke za 1000. post i od mene, slowstar!
Sto se tice MAC-a, skroz si (sve ovo vreme, od prvog posta) u pravu... Ali sve dok vecina ljudi ovde nemilosrdno gazi svoje PC-e (nemajuci $, EUR, RSD za bolje) nista ti nece poverovati... Srecom - ja sam uz divinera. |
Quote:
Sanja Ilic je nedavno kupio najjacu G5-icu, sa 8 jezgara. Instalirao Wistu i sve mu savrseno radi. Masina je stvarno zver, jaca od bilo kog apotekara do kojeg se moze doci za neku razumnu cenu. Ali razumljivo, za 3500 e mora i nesto da se dobije. |
Quote:
G5 su bili pre Intel machine... a? jel tako? (Slowstar - oce da bude nesto uskoro..? Znas.."ono" ? a?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Verujem da nasvirani i7 sa tripple channel DDR3 ram memorijom moze opusteno da se meri sa osmoglavim :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:44 PM. |