![]() |
Re: VIFA Pico- Lino
Quote:
Namerna greska ??? :D Ako naletis na auratone ..... zvrrrrccccc odmah :) Pozdrav |
Quote:
Inace on ih je po meni preplatio...jedan komad ga je kostao oko 150-200 eur , a za drugi se jos nije dogovorio koliko. Znas li ti koliko se krecu .........neka fer cena? Pozdrav |
Pa preplatio ga je ..... ok cena je negde do 200 e za par max
Ostalo je preplacivanje Pozdrav |
Quote:
Savrsen par Auratone-a 5SC (a oni su "pravi") nije moguce naci za te pare! Mozes da bodes neke neproverene, neuparene komade... ali ako nadjes MINT par, platices ga duplo vise, bez shippinga i ostalih dazbina. Nazalost. Oni ne realno ne vrede vise od 200, kako si i sam rekao. U stvari, zavisi... Kako kome. Pozdrav! |
http://search.ebay.de/search/search....no+&category0=
evo ovde ima drveta....pa ako neko ima semu iz svapske.......:) |
|
O svemu tome je vec diskutovano ranije tako da ne vidim potrebu za ponavljanjem.
Ja imam shemu iz "shvapske" samo sto sumnjam da ce neko da daje jos barem 50 eura za transport autobusom po kompletu za drvo, ako majstor uopste i prihvati kutijetinu.. Kutija u kojoj stize drvo je po prilicno velika...cisto da znate. Dakle DY izvedba je jedino resenje, za razumne pare. |
Quote:
|
Zahvaljujuci Moritzu, drajveri su tu......malo sam pustio da cujem onako "golo" bez kutije i elektronike...i visoki toliko obecavaju da ne mogu da verujem.....ufff...jedva cekam da mi zavrse sa farbanjem kutija.
Moritz ..jos jednom hvala. Izgleda da ce mi ove kutijice biti pogodak godine!!! |
Nema na cemu i drugi put ;) . Obavezno bacni fotke kad ih zavrsis. Kad budu zasvirale i posle prosvirale ....videces da ce biti vise od kupovine godine ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM. |