Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet del Rumski Vol 2. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14372)

*Aleksa* 14-06-2006 02:11 AM

Re: Bufet del Rumski Vol 2.

Quote:

Originally Posted by Oggy
Postoji anegdota sa proslogodisnjeg budvanskog festivala kada se Deki izuo u hotelu... :D
Jos uvek nisu izvetrili :rotfl:

Cak mislim da su izgubili i dve zvezdice za ovu sezonu :D

I sad mi kazes..A ja se tu lomatam,pevam mu pesme,izigravam Marinu Perazic...O Boze!

*Aleksa* 14-06-2006 02:17 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Ne bi mi se vise caklile ni da Idekius licno zapeva :D

Kako da se cakle kad sad znamo istinu...?!Neznam kad bi dezinfikovao tom lozom. .:da: :mrgreen:

OFF 14-06-2006 08:46 AM

Quote:

Originally Posted by perun
Da, da... Divinerove "kremice" stvarno pomazu!!! Ej, jos je on jurio mene!!! Zamisli...?;) Ali Ok, sad sam onaj "stari" ja!:mrgreen:

jos uvek ne uspevam da zamislim Divinera kako ma?e tvoja maljava ledja kremicama protiv boginja, ispod palme na obali mora :rotfl:

idekius 14-06-2006 09:19 AM

Quote:

Originally Posted by *Aleksa*
Kako da se cakle kad sad znamo istinu...?!Neznam kad bi dezinfikovao tom lozom. .:da: :mrgreen:

Samo da znas da su najnovija istrazivanja dokazala da, izmedju ostalog, zene privlachi miris muskih nogu :da:

perun 14-06-2006 12:23 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
jos uvek ne uspevam da zamislim Divinera kako ma?e tvoja maljava ledja kremicama protiv boginja, ispod palme na obali mora :rotfl:

OFF, veruj mi... Sam je insistirao, da ne bude zabune!!! Buuaahaaahhhh...:bounce2:

Evo sad mi nudi i neke dijete!!!??? Sta li mu to znachi???:confused::o

LACKY 14-06-2006 07:56 PM

Normalno da je u kafani nered! Kad gazde nema! Kad se vratim sa godisnjeg idu drakonske restrikcije!!!!!!!
A pri tome videh da se nekome dopao cd Mikija Perica?

*Aleksa* 14-06-2006 08:28 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Samo da znas da su najnovija istrazivanja dokazala da, izmedju ostalog, zene privlachi miris muskih nogu :da:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nisam imala iskustva sa Savom Savanovic i slicnima..khm.khm..

idekius 14-06-2006 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by *Aleksa*
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nisam imala iskustva sa Savom Savanovic i slicnima..khm.khm..

Otkud ti znas mog rodjaka Savu Savanovica?
To je bio vampir, a ne onaj rumunski schminker!:da:

*Aleksa* 16-06-2006 02:02 AM

Eeee...:cool: Savu bas neznam licno,a i ziveo je kazu u 17-om veku,valjda..kod Bajine Baste,neznam kako si ti dospeo na jug..I kazes daleki rodjak?!A kad sam dosla ovde,tacno mi je sve mirisalo na beli luk..I za onog rumuna jesi u pravu da je folirant,tripuje se jer se preziva Dracula...(Kazu da prvi vampir u stvari uopste nije bio Rumun,vec Srbin,ali ozbiljno!)

Arthur 16-06-2006 10:57 AM

prvi sluzbeno zabelezen slucaj vampirizma jeste iz srbije, za vreme austrougarske vladavine.. zaboravio sam ime coveka, ali je izvestaj bio toliko jeziv da su sve austrougarske opstine sirom evrope zatrazile kopiju..

All times are GMT +1. The time now is 05:35 AM.