![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
Quote:
Ok sad bi bilo ok da vi njemu smislite naziv studija kao što je on vama smislio (Kramasonic). Neznam...recimo nešto što ima riječ T8 u nazivu. :mrgreen: |
Quote:
ma zapravo nebitno... |
3 Attachment(s)
Evo jos nekih fotografija ...
-klavijatura od Formant modulara, Logan string melody 2, orgulje Vermona ET6-1, Formant modular, Rhodes 54 |
Quote:
Mogao si ju ostavit ionako je istinito. :cool: |
Roland juno 106
Roland juno 6 Roland sh101(red) od spravica tu je i roland tr606 i jomox xbase09 :) |
Korg Trinity Plus
Korg i30 Roland RD-700SX Roland JV-1080 |
1 Attachment(s)
Pozdrav iz Slovenije, iako več dugo več pratim rumski forum, to mi je prvi post jer mi je super cool da ima synth fanatika in mom području i rado bih djelio iskustvo i poznavanje instrumenta sa takvom ekipom ......evo moje trenutačne liste analognih synthova (ako ču se sjetit svih stvari)...+fotke mene sa opremom u akciji na koncertu na kojem smo upotrebljavali samo analogne ma?ine ......
Arp 2600 (Grey with Moog Filter) + 3620 Keyboard Alesis Andromeda A6 Moog Voyager OS Roland System 100M (112-121-130-140-150) Roland MKS 80 + MPG 80 Roland MKS 30 + PG 200 Roland SPV 355 Roland Jupiter 6 + Europa upgrade Roland Jupiter 4 + MIDI upgrade Roland SH 09 x 2 Roland TR 909 Roland MC4 & OP 8M Roland Chorus Echo RE 501 x 2 Roland Chorus Echo RE 301 Roland Space Echo RE 201 Roland Space Echo RE 3 Korg Monopoly + MIDI upgrade Braintec Transistorbass Simmons Digital Claptrap Logan String Melody II Boss DM 300 Korg SQ 10 Waldorf 4 pole Filter Musitronics Bi-Phase Vermona Retroverb JoMoX MBase 01 Pearl Syncussion |
1 Attachment(s)
i jo? jedna iz totala sa mojim Random Logic partnerom.....
|
1 Attachment(s)
session sa gostima koncerta.....
|
1 Attachment(s)
i jo? jedan close up.....zasad dovoljno....puno pozdrava!!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 10:47 AM. |