![]() |
Re: Rumski Session
Najverovatnije donosim. Posto trenutno nije kod mene. U petak u toku dana znacu tacno da li donosim ili ne. Moja je DV, tako da bi bilo bolje da je ponesem, kasnije zbog montaze ;)
|
Dokle se stiglo?Ja bih bas voleo da dodjem,ali svakog vikenda sviram.Jedino mogu da vas pozovem kod mene na vikendicu na par dana da pijancimo i klopamo rostilj i da sviramo.Vikendica je na "jacoj" nadmorskoj visini,pa nam niko nece smetati. :D
|
Quote:
Ako nije tajna, gde je to top secret skloniste? :p |
Samo da javim da je sve OK. Prostor zakupljen, binska organizovana, cuga narucena :hyper: .
Bilo bi dobro da svi koji donose opremu dodju malo ranije npr. oko 19h. Jel to izvodljivo? |
Jeste..
Ja cu morati da donesem binsku malo ranije jer radim i neku ozvuku u centru.. Ali cu posle ponovo doci oko 20h pa mozemo da pocnemo.. :) |
Sad je i zvanicno, kamera ce biti u mojim rukama 1. Oktobra, tako da ce biti snimanja, sve lepo u widescreen formatu po Hollywood-ski :D
Doci cu i ja malo ranije da snimim pripreme pred pocetak Sessiona, nadam se da to nece predstavljati problem...? :rolleyes: |
Naravno da nije problem. samo cu ja morati frizera malo ranije da cimnem ;)
|
Quote:
|
Sjajno... :rotfl:
Bice Loodo&Nezaboravno... :D |
Cek samo da uradim montazu. Bice ko oni stari filmovi iz 40-ih! Puni misterija, cudnih likova samo umesto oruzja, hmm... bice nesto drugacije :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:15 PM. |