![]() |
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
JA SAM SE NAVUK'O NA ANASTACIU!!! OBAVEZNO NABAVITE NJEN LIVE AT LAST DVD. HAOOOOOOOOOOS!:rotfl:
|
Leonard Cohen : Thousand kisses deep ...
Odavno nisam cuo tako prostu,a lepu pesmu.Mnogo mi se dopala.Ako stignete,poslusajte. A van toga,Mike Oldfield uvek je tu negde oko mene... |
bas evo sad razmisljam nesto........ naslusao sam se razne muzike, ustvari glava mi je puna muzike, amater sam, muzika mi je opasna "bolest" i nikad nisam nesto mnogo skenirao pesme koje mi se svidjaju ili ne, jednostavno ili mi je o.k ili ne. U poslednje vreme slusam muziku sa lokalne radio stanice (dok sam na poslu) i to na trandzi staroj barem 25god. Svasta se tu cuje, bas svasta, ponekad se bas odusevim a ponekad rastuzim, ima stvarno svega i svacega od remek dela do totalnih budalastina ali nebitno svi prave muziku....???
Sve ovo sam pisao jer sam neki dan cuo jedno remek delo koje me uvek mrdne. I kad samo pomislim na sva ova cuda oko nas, na sav ovaj software i hardware, sve je smesno ! da, da smesno........ dobar song je dobar song i tacka. LOUIS ARMSTRONG what a wonderful world I see trees of green, red roses too I see them bloom for me and you And I think to myself what a wonderful world. I see skies of blue and clouds of white The bright blessed day, the dark sacred night And I think to myself what a wonderful world. The colors of the rainbow so pretty in the sky Are also on the faces of people going by I see friends shaking hands saying how do you do They're really saying I love you. I hear babies crying, I watch them grow They'll learn much more than I'll never know And I think to myself what a wonderful world Yes I think to myself what a wonderful world vanvremenska pesma, remek delo |
Quote:
uh... tu Nikolinu bas liniju skidam zadnjih 15 godina :confused::confused::confused: strasno ludacki :banghead: ... [EDIT] fak, post iz 2005-te |
Boris Divider - La Hora De Las Maquinas [dcom007] !
|
All times are GMT +1. The time now is 04:41 PM. |