Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Pokazi svoju konfiguraciju (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7828)

diviner 07-08-2004 02:58 PM

Eone, za tih 50 ? (za reklamu) ti dodjem kasnije...sada sam svorc i u problemima :roll: . I da znas brate da deres mnogo :evil: , Ivan je bio mnogo skromniji... !

...................

EDIT:

Vid' budale...ja mislio pisem PM :mrgreen: !

puRe 07-08-2004 03:52 PM

:rotfl:

Pedja 07-08-2004 04:49 PM

Ja sam uvek pricao da je Diviner rad sa racunarima pretvorio u umetnost u sta sam se i sam uverio :wink:
Zato, kome treba "opasna" masina, pravo kod maestra :D
Valjda sam i ja napravio dobru reklamu :P :mrgreen:

ANITA 07-08-2004 09:19 PM

Eh.. i meni je zao sto je Diviner tako daleko.... :cry:
Em sto je komad, uz to je jos i pametan, dobar, ambiciozan...

.. a ovo s tihim Eonovim kompjuterom - hm, hm..... za takvo rjesenje bi doputovala k njemu....
moje rjesenje glasnoce je za sad da mi je komp u hodniku ( a hodnik je pun jeke jer je prazan....)... uskoro stizu slike mog studija... :P juhuhuhuh, :P jedva cekam, jedva cekam...... :roll: predsoblje stana nam je puno piramidalnih, pupastih i regenerat spuzvi koje cekaju...

diviner 08-08-2004 08:29 AM

Quote:

Originally Posted by Pedja

Tebi je za to vec placeno...i nemoj sad da se pravis lud :evil: !

:)

Steta sto se u zemlji srbiji (medju sljivama) ne moze normalno raditi...ulozio bih u bolja osnovna sredstva, i vrhunske komponente/probrane uvijek imao kod sebe (nekako se snalazim...ali nije to to...). Druga stvar su granice, koje ova bijedna zemlja trpi zahvaljujuci politici nekoliko idiota, naivnoscu i gluposcu nekoliko stotina hiljada besposlicara (bezbroj dobrih poslova nisam uspio zavrsiti zahvaljujuci nemogucnosti ili skupoci transporta u inostranstvo).

Sve je ovo i dalje jadno i bijedno (i neka niko ne pokusava da me u to razuvjeri) ! Radim vec nepunih dvije godine veoma ozbiljno ovaj posao, i do sada nisam zaradio ni petinu potrebnog novca za makar vrhunski monitoring sistem...a gdje je makar jos jedan racunar, zvucna karta, mikrofoni! Otkad znam za sebe, nisam otisao u butik da se posteno obucem (roditelji su , gle cuda, takodje siromasni).

Hvala svima na podrsci! Aniti na komplimentima (da me ti na to ne opominjes, mislio bih da sam obicno kucno zakeralo ;) )! Na moju veliku zalost, 99% zgodnih djevojaka/zena ovdje je tvoja susta suprotnost, naviknuta na populizam, snobizam, zestoke momke u skupim kolima (sto ne sumnjam da bih bio, samo kada bih promjenio lokaciju za nekih par hiljada kilometara odavde :) ). Pronalazenje jin/jang kombinacije (lijepo/pametno) je ravno boljitku zivota u ovoj zemlji, poslije 10-godisnjih sankcija, ratova, ratnih profitera i njihovih oligarhija koje i dan danas obitavaju na ovim prostorima.

Pedja 08-08-2004 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by diviner
Quote:

Originally Posted by Pedja

Tebi je za to vec placeno...i nemoj sad da se pravis lud :evil: !

:)

:D :wink:

Eon 08-08-2004 01:59 PM

Quote:

Originally Posted by diviner
Eone, za tih 50 ? (za reklamu) ti dodjem kasnije...sada sam svorc i u problemima :roll: . I da znas brate da deres mnogo :evil: , Ivan je bio mnogo skromniji... !

...................

EDIT:

Vid' budale...ja mislio pisem PM :mrgreen: !

hehe, ma lepo sam sklopio recenice. Cisto menadzerski, prikriveno... :roll: :D

Eon 08-08-2004 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Eh.. i meni je zao sto je Diviner tako daleko.... :cry:
Em sto je komad, uz to je jos i pametan, dobar, ambiciozan...

.. a ovo s tihim Eonovim kompjuterom - hm, hm..... za takvo rjesenje bi doputovala k njemu....
moje rjesenje glasnoce je za sad da mi je komp u hodniku ( a hodnik je pun jeke jer je prazan....)... uskoro stizu slike mog studija... :P juhuhuhuh, :P jedva cekam, jedva cekam...... :roll: predsoblje stana nam je puno piramidalnih, pupastih i regenerat spuzvi koje cekaju...

E to mi je drago za cuti jer su postojale razne indikacije da smo se ti i ja vec videli za neki East-west, ali necemo o tome....
Slobodno dodji i cuces odnosno neces cuti nista jer se i ne cuje :wink:
E onda cu na sva vrata reci da smo se videli u zivo :wink:

puRe 08-08-2004 02:04 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
E to mi je drago za cuti jer su postojale razne indikacije da smo se ti i ja vec videli za neki East-west, ali necemo o tome....

:lol: :twisted: :P

Eon 08-08-2004 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

Originally Posted by Eon

:lol: :twisted: :P

East West mi dugujesh :)

All times are GMT +1. The time now is 01:58 PM.