![]() |
Re: Opa Pro Tools 9 !
Quote:
+1 :rotfl: |
Quote:
|
ThnX :)
|
Pozz!
imam TASCAM DM 4800 i u njemu karticu IF-FW/DMmkII pa me interesuje da li Avid protools 9 podrzava navedenu karticu, tj. da li imam 32 IN-OUT kanala? Hvala unapred! :shock::confused: |
trebalo bi da radi. ja imam motu traveler mk3 (26 in out) i sve radi.
|
ok, hvala.
interesuje me da li neko vec radi na gore navedenoj kombinaciji? |
32 I/O je maksimum sa karticama koje nisi Avid-ove....
Inace bi trebalo da radi.. |
TO BI PITANJE I MENE INTERESOVALO:confused:, DA LI NEKO RADI U TOJ KONFIGURACIJI TASCAM DM4800 SA NJEGOVOM IF/MKII KARTICOM I AVID PROTOOLS 9 M/POWERED I DA LI DOBIJA 32CH IN/OUT:) NARAVNO, I PAR RJECHI DA LI JE ZADOVOLJAN, NJEGOVA ISKUSTVA, JER AKO JE SVE OK. TRGOVAO BI TAJ AVID pt.9.M/powered
|
bio bih zahvalan ako neko konkretno moze da mi odgovori na pitanje jer za par dana idem za Švajcarsku u nameri da kupim PT9 (odgovarajucu verziju koja ce mi omoguciti 32 IN-OUT sa karticom koju imam - IF-FW/DM mkII) i jos po nesto ali nemam para za bacanje pa je svaka pomoc dobro dosla! HVALA
|
jel postoji PT9 na popustu za PC?
Zanimljivoa tema, sve sam prolistao, ima i informacija i malo sočne svađice, ko u big braderu, svega ?to narod voli heheheh.... Nastranu ?ala, Ja sam na Cubase-u jo? od Ataria i nemam ga namjeru ostavit, ali bi rado koristio i PT9 jer ima zanimljivih fora.. i dobrih pluginova.. samo ono ?to sigurno nikad neću, je preć na MAC jer je to kao da idem na novu vjeru, ko će sad na to da se uči, kasno je... |
All times are GMT +1. The time now is 12:46 AM. |