![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Jeste Deki, mudro si to postovao, a opet, ja sam punk samo naveo kao primer moguceg izvrtanja skale vrednosti, i kao sto Oggy kaze: estetika ne mora uvek da znaci "estetika lepog", iako vecina nas ipak voli lepotu (ribe na karnevalu u Riju, srednje strane Playboya, prolece u beogradskim kaficima, Rozena grupe TOTO, You are the sunshine of my life by S.Wonder), pa cak i I will always love you (W. Houston) da i ne pominjem Wagnera, Mahlera, J.Williamsa, Vangelisa, Oldfielda...zar je to ista lepota kao na primer Clash ili Sex Pistols? - Bud'mo realni sto kazu nasi drugari iz BIH
|
Quote:
Realno... :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Na kraju krajeva meni nije toliko bitan Vladin uradak i ne pokušavam imati neko snažno mišljenje o njemu i izneti ga, osim što jednostavno moram poštovati nečiji rad ako postoji evidentan uspeh i ozbiljnost, i mislim da ako je njemu lepo da radi ono što radi, ako tako oseća i ako ima pozitivne reakcije od publike, logično - i treba da tera tako. Raspisao sam se više zbog reakcija i o reakcijama nego o njemu samom, realno. O celoj toj balkanskoj psihologiji uzdizanja na tron nekoga ni krivog ni dužnog pa onda gangbangingu gde ga često upravo ti isti ljudi koji su ga hvalili blate. O toj neverovatnoj lakoći i stručnosti koju svako ovde ima po svim pitanjima, od politike preko sporta, pa konačno do muzike. I da se ne uvredi neko, ne mislim direktno na ljude ovde na forumu, da se neko ne oseti prozvanim... To je jednostavno svakodnevna pojava koju smatram prilično lošom. |
Quote:
|
Quote:
- se oslobode tendencija da sopstvenu estetiku do?ive kao jedinu univerzalno vrednu - da razumeju da muzika nije samo forma izra?avanja nego i komunikacije pa se samim tim neki ljudi bave muzikom da bi preneli ne?to a ne da bi nekom bilo lepo dok ih slu?a - da rock muzika slu?i da pomeri iz mesta a ne da uljuljka, da prenese energiju a ne smiri postojeću, da izazove katarzu a ne da spusti krvni pritisak i zabavlja intelektualno nastrojene slu?aoce Konačno, lepota je nebitna ako je sex bedan, a mora se priznati ?ensko otelotvorenje Vangelisa, Oldfielda, Toto-a i cele prog rock smaračke ekipe bi bilo ba? lepo - za akademsko u?ivanje sa dva metra. Ne ka?u ljudi slučajno da su devojke sa ru?njikavim licem dobre u krevetu. Dakle ja radije biram ru?nu koja će da me razbaca unaokolo tako da mi trebaju đubrovnik i metlica da se skupim i busola da posle razmene tečnosti i energija nađem put kući, nego lepu koja tako eto... Lepo le?i ra?irenih nogu i prijatno se sme?i tokom sno?aja. |
Quote:
Hmmm... sedam sati je, a u pekari u kom?iluku radi jedna ru?njikava tetkica... :rolleyes: Već mi u glavi zvoni njen erotizovani glas... onako kroz flah: -Sa sirom, ili sa mesom, medeni??? :rolleyes: Odoh ja da poku?am da se ofajdim... stavljam na svoj vrat "Pino Silvestre" i nosim mp3 player sa koga ću sasvim slučajno pustiti kada udjem u pekaru: -Mmmhhmmm tvoj dah me mami da ti se daaaammmm.... ( grupa "Divlji Andjeli") :rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
ma kakav sex! Daj burek sa mesom ....750grama..i jogurt! I bog da te veseli !! |
Quote:
Nego da se vratim na priču... , Pokušaću da napravim jednu slikovito poređenje...Svi znamo da je jedna od najkomercijalnijih industrija auto industrija. Ulažu se velike pare - zarađuju se velike pare...Evo da uzmemo primjer Wolksvagen je napravio čuvenu bubu koja je postala kultno auto - onda su rekli - ajde da probamo da napravimo nešto slično samo malo modernije - pa napraviše Golfa keca, ili što ga neki zovu Zec - još jedno kultno auto. Mali tenak - vozi deri, skači, preskači - taj teško izdaje na drumu. Još pride one malo jače verzije, pa milina obuzme čovjeka kako "zec" umije da obrije neke poduvanere sa nekim toboš besnim mašinama...Međutim, dođe vrijeme da se napravi novi Golf...Tada nastade dvojka, ili, nardoski - "guzonja". Guzonja je takođe potvrdio kvalitet Golfova , sami što je uz to bio komforniji i "deblji"....Eh sa trojkom se, po mnogima, poremetila koncepcija Golfa - taj model nije ni inovativan, a ni kvalitetan ko prošli modeli. Nakon trojke Golf je izgubio svoju prvobitnu koncepciju - nije više pristupačan - prešao je u kategoriju nekog polu - luksuznog auta, dok na mjesto nekadašnjeg golfa sad stupa Polo... Čemu ova analogija sa automobilima!? Evo zašto... Da li je po toj logici nekih od vas WV trebo - kad je jednom ubo sa "kecom" samo da proizvodi "kečeve" ? Mogli su , naravno, idejni tvorci Golfa da budu tako "mudri" i ta primjene tu logiku - " Ovo je kvalitetno auto - prodavalo se ko alava , drugim riječima - prošlo je kod raje - ajmo mi onda da zabatalimo sve i samo da štancujemo kečeve do kraja vremena?" Ne moram ni pričati kako bi se na tu kompaniju tako "mudra" odluka odrazila usled sve konkurencije i razvoja tehnologije...Znaaaam ja da poređenje sa ovim nije skorz umjesno, ali mi je u ovom momentu pala na pamet ta slika... E, ja vam ovdje pričam o "prozivođenju kečeva"...ne pričam o revoluciji, nego o evoluciji "modela"....pređi brate više ne tu "dvojku", pa se zajebi sa "trojokom":D, a "petica" će ti se opet krvavo prodavati... |
Quote:
Jok BRE! Klasična rupetina nalik onim pekarama sa kraja 70-ih, početka 80-ih! Slu?i te neka brkata tetka u beloj kecelji (vid erotskog rublja za ljubitelje bureka :) ), ali zato klopa OTKIDA... Definitivno najbolji burek u gradu! Mastan, hrskav, analogan.... :rolleyes: |
Quote:
daj! daj! Nisam navracao do domovine vec vise od godinu dana....vreme je!!:( |
All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM. |