![]() |
Re: Mala pikanterija za forumase gitarose
Pa kako mislis da dobijem bas bubanj od 12" kad nepostoji! Sem da stavim 421, pa zvuci kao 11 pa ga drumagogom trigerujem na 12", pa picujem na 13, a do normalne 22-dvojke se dodje na kraju kada 96K pustis u 44,1 projektu. Uff, ali je komplikovano!
Da prebacimo ovo u "Glupa Pitanja"? Ej bre, jebi te se, koji vam je kurac! Pa to je samo jedan obican bubanj. Sustina(ili ti muzika) mozda se desi, a mozda i ne, djavo ce ga znati! Jebes mikrofone. |
Nemoj tako, da nema mikrofona, moralo bi sve na DI da se snima! Ili ko nema, direkt u karticu!
|
Dzaba ti, opet od bubnjara nebi mogao pobeci!
|
lep bubanj...nishta mu ne fali....kad bi izvukli trackove mnogih pesama imali bi josh manji....svaka chast za iskustvo,jer solo bubanj kao kucja se uglavnom stanjuje i smanjuje u mix-u,ovaj chini mi se ima super da lezhi uz gitarsku mjuzu....
|
...uvredi se Shime.
pa sto onda snimas bubanj na SSL ako jebes mikrofone? mozda najbolje to sto Deki kaze, sve potrigerujes sa Tetris kapsulama i direkt u Terratec. Zivela muzika :D u pravu si za glupa pitanja, mozda treba cesce da posecujem taj thread i da pisem u istom. |
Quote:
@lacky: nadam se da je ova pricha oko bubnjeva zajebancija.. mozda je ochigledno, al skoro nisam ovako rano ustao.. :? pozdrav |
Nisam se bre uvredio, nego uvatiste se za 421, kao da sam djoku gurnuo u bas bubanj. Pa nije to sveto pismo. Bubanj u startu uvek pakujem predpostavljajuci sta na kraju treba da bude. Naravno, ponekad mos' i da se zeznes, i to je za ljude.
|
Quote:
Razni su (među njima i moja malenkost) rekli da im se sviđa rezultat, ja sam čak napomenuo da je 421 u "svetskim" okvirima prihvaćen kao mikrofon za snimanje bas bubnja... U čemu je onda problem? Prosto smo se uhvatili za taj podatak po?to je zanimljiv i nekima nov... Pozdrav |
Kako mozemo da pricamo o mikrofonima, ako bas bubanj ima 12".
|
dobro je laki.. uredu, skapirao sam i prvi put.. lupio sam.. mislio sam na klasichnu podelu 10ku 12ticu.. izvini shto ne pazim shta pishem na forumu i shto sam bio pod temperaturom od 39.5 kad sam to pisao jbt..
edit: i josh jedno izvinjenje za to shto nemam godina i iskustva kao ti, pa pitam stvari koje su tebi ochigledne. necu vishe, ionako si me ignorisao svo vreme. takodje, izvini ako je ta moja "klasichna podela" (na dvanestice desetke itd) laprdarija, jer tako sam ja to nachuo od bubnjara i uz sliku svakog bubnja kojeg sam video, sam notirao i neke cifre, koje samo meni znache.. i ne, nisu u inchima. i izvini shto cu ti reci da bi moooozda mogao malko da se prizemljish i da shvatish da npr mene interesuje sve to i da sam neiskusan u svemu tome (ali ne i toliko nov). i izvini shto ce me sada banovati zbog ovoga. pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 11:40 PM. |