![]() |
Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM
jesi ih pitao o cemu se radi?
mozda je privremeno. |
Zavisi od brdo stvari sto se tice Sbb-a. Bitno je da li su sami pravili mrezu ili su kupili od vec nekog postojeceg provajdera... Meni u Bg vec 5 godina radi fantasticno bez ikakvih zastoja i problema.
|
Quote:
evo vec 20 dana koristim .. nikako nisam zadovoljan .. jedino sam zadovoljan sa sa up-om .. koji je da kazem odlican .. ali down je ocajan sada je adsl malo skuplji , ali mislim da je samo trenutno .. ali stabilniji internet nisam do sada koristio .. a imao sam nekadasnji i skydsl satelitski i sta sve nisam imao .. Ali ukljucis adsl i uuuuopste ne razmisljas .. uvek ista brzina |
1 Attachment(s)
SezamPro ADSL u 03:48 kad nema prebukiranog saobracaja... a placam 1024/128
slabo...slabo... |
Quote:
|
Quote:
(SBB Ni?) http://www.speedtest.net/result/393965689.png |
|
To zavisi i od servera koji se odabere za test.
Npr. sa Los Angeles-om mi je download čak ne?to br?i od onoga ?to SBB obećava, a upload ne?to malo sporiji... :) http://www.speedtest.net/result/394118121.png |
Ti testovi nisu bas mnogo precizni ali u Ivanovom slucaju se bas vidi kakvo je stanje.
Inace, meni u poslednje vreme Rapidshare ne radi kako treba. Tacnije, preko dana ne radi ok, a nocu sljaka punom parom. Danju kad skidam, download ne ide punom brzinom i kako da objasnim.. pratio sam preko onih softverskih meraca protok i kad skidam sa rapida vidi se da ne ide konstantno.. Udari jedan impuls pa onda nema ista i tako stalno.. Jel ima jos neko problema sa Rapidom? |
Ja imam identican problem. Nocu oko 1h pocinje punim kapacitetom da downloaduje pa sve do nekih 11-12 pre podne. Mislim da su na rapid-u uveli neko ogranicenje i to zesce, jer je pre na free bio bolji protok i danju :(.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:02 AM. |