Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   uad2 KONACNO (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23872)

STUDIOTON 18-10-2008 02:13 AM

Re: uad2 KONACNO

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 221227)
Jel ostaju pluginovi na staroj kartici (legalno)? Za dalji update, kad kupim novi plug da bude autorizovan za obe karte?

Da,plugin koji kupis radi za obe karte i tako ce biti ubuduce .. neki pluginovi nisu prepisani .. primera radi .. ja sam sada kupio SPL transient ali on je za sada dostupan samo za UAD1 .. a kada dodje update i za UAD2 uredno cu moc da ga koristim tj.bice autorizovan ..

RokStudio 18-10-2008 12:56 PM

Da ponovim moje pitanje... a da li ti prebačeni pluginovi koji sad rade na obe kartice rade legalno samo na jednom računaru, ili mogu da se kartice razdvoje?

google 18-10-2008 03:23 PM

Nesto mi nije jasno.

Na nalogu i dalje ima 4 mesta za 4 kartice. Kada registrujem UAD2, hoce li se pojaviti i ta kartica na nalogu zajedno sa ostale 4, ili se ona registruje umesto jedne UAD1 kartice, koju mogu kasnije prodati? :confused:

Dexxy 18-10-2008 05:59 PM

Na nalogu imas grupe. Kod mene je sada prva grupa puna a druga prazna.

STUDIOTON 19-10-2008 01:57 AM

2 Attachment(s)
Quote:

Da ponovim moje pitanje... a da li ti prebačeni pluginovi koji sad rade na obe kartice rade legalno samo na jednom računaru, ili mogu da se kartice razdvoje?
Mogu da se razdvoje kartice .. pluginovi su vezani za sve kartice na nalogu bilo da su zajedno u kompu ili odvojeno na razlicitim racunarima

Quote:

Nesto mi nije jasno.

Na nalogu i dalje ima 4 mesta za 4 kartice. Kada registrujem UAD2, hoce li se pojaviti i ta kartica na nalogu zajedno sa ostale 4, ili se ona registruje umesto jedne UAD1 kartice, koju mogu kasnije prodati? :confused:
Sada je moguce imati na jednom nalogu 4 uad1 kartice i 4 uad2 ..

Quote:

Na nalogu imas grupe. Kod mene je sada prva grupa puna a druga prazna.
Nema to veze sa grupama .. uad2 se automatski registruje i nema to veze sa grupama

Evo kako to izgleda na nalogu

RetroMan 19-10-2008 08:30 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 221355)
Mogu da se razdvoje kartice .. pluginovi su vezani za sve kartice na nalogu bilo da su zajedno u kompu ili odvojeno na razlicitim racunarima

Tehnicki mogu da se razdvoje, ali to je nelegalno, posto dobijena licenca vazi samo za jedan racunar.

RM

idekius 19-10-2008 08:50 AM

Quote:

Originally Posted by RetroMan (Post 221371)
Tehnicki mogu da se razdvoje, ali to je nelegalno, posto dobijena licenca vazi samo za jedan racunar.

RM

DA su oni hteli d ne može da se razdvoji, tako bi i bilo... Dakle, reklo bi se d to vrlo svesno rade, ne bi li prodali više... a zabole njih da li će neko da koristi u jednom, ili u tri računara... očigledno im je jedino bitno da su plugovi plaćeni... inače bi sprečili to vrlo lako...

Ovako. mi ih pkrademo, a oni uzmu pare :-) Super kradja... ostaje još jedino da viču: "Tooooo... kradite nas još... jao, kako ste nas zajebali... platite i predjite nas još koji put" :-) ....

STUDIOTON 19-10-2008 10:18 AM

Quote:

Originally Posted by RetroMan (Post 221371)

RM

sve je legalno i kao sto idekius kaze oni to sve znaju i dozvoljavaju .. znaci kada dozvoljavaju sve je legalno ..

Ako malo logicnije pogledas .. ko u jedan racunar moze da smesti 4 uad1 PCI i 4 uad2 PCIe???

Prema tome .. sve je jasno .. i dozvoljeno

Dexxy 19-10-2008 11:35 AM

Onda ja mogu da spojim karte sa nekim ko ima plugove koje ja nemam. Naravno samo da se prebaci na moj acount. Npr. meni fali Neve (UAD2) on to ima...a ja imam skoro sve ostalo...I svima lepo i legalno :grin:

STUDIOTON 19-10-2008 12:14 PM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 221388)
Onda ja mogu da spojim karte sa nekim ko ima plugove koje ja nemam. Naravno samo da se prebaci na moj acount. Npr. meni fali Neve (UAD2) on to ima...a ja imam skoro sve ostalo...I svima lepo i legalno :grin:

Apsolutno .. znaci neko uzme uad2 sa paketom NEVEa .. i registruje se kod tebe na account .. automatski dobijate svi NEVE .. tj .. svi pluginovi sa accounta su dostupni svim registrovanim uad karticama bilo da je uad1 ili uad2 .. i bilo da je u jednom racunaru .. ili da je u 8 racunara .. imajuci u vidu da je svaka kartica u posebnom racunaru

Recimo i ja se razmisljam da ponudim na oglasima nekom ko bi uzeo uad2 neve paket .. ja dobijem neve koji je on kupio .. a on dobija sve ostalo ..

i svi imamo sve i svima lepo

i sve je potpuno LEGALNO

All times are GMT +1. The time now is 04:50 PM.