![]() |
Re: uad2 KONACNO
Quote:
|
Da ponovim moje pitanje... a da li ti prebačeni pluginovi koji sad rade na obe kartice rade legalno samo na jednom računaru, ili mogu da se kartice razdvoje?
|
Nesto mi nije jasno.
Na nalogu i dalje ima 4 mesta za 4 kartice. Kada registrujem UAD2, hoce li se pojaviti i ta kartica na nalogu zajedno sa ostale 4, ili se ona registruje umesto jedne UAD1 kartice, koju mogu kasnije prodati? :confused: |
Na nalogu imas grupe. Kod mene je sada prva grupa puna a druga prazna.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Evo kako to izgleda na nalogu |
Quote:
RM |
Quote:
Ovako. mi ih pkrademo, a oni uzmu pare :-) Super kradja... ostaje još jedino da viču: "Tooooo... kradite nas još... jao, kako ste nas zajebali... platite i predjite nas još koji put" :-) .... |
Quote:
Ako malo logicnije pogledas .. ko u jedan racunar moze da smesti 4 uad1 PCI i 4 uad2 PCIe??? Prema tome .. sve je jasno .. i dozvoljeno |
Onda ja mogu da spojim karte sa nekim ko ima plugove koje ja nemam. Naravno samo da se prebaci na moj acount. Npr. meni fali Neve (UAD2) on to ima...a ja imam skoro sve ostalo...I svima lepo i legalno :grin:
|
Quote:
Recimo i ja se razmisljam da ponudim na oglasima nekom ko bi uzeo uad2 neve paket .. ja dobijem neve koji je on kupio .. a on dobija sve ostalo .. i svi imamo sve i svima lepo i sve je potpuno LEGALNO |
All times are GMT +1. The time now is 04:50 PM. |