![]() |
Re: Korg M3
Znaci toliko o ishvaljenom spideru ! E hvala vam puno jer sam ja danas planirao da ga pazarim ali vidim da je moj proel majka !- Jednom sam se cak (u zanosu:) ) popeo na klavijature koljenima na 'Child in time' i on je to izdrzao bez problema a na njemu su bili triton i yamaha p80 Hvala na odgovorima kolege !
|
http://www.keyboardmag.com/article/m...ber-2009/99883
Sve najbolje,na jednoj bini..... |
Tuomas : Tnx ! Super link :) Ali sve ove sprave na bini bih dao za pravi hammond :) http://www.youtube.com/watch?v=9YJIg...eature=related
|
Korg M3 - MIDI out iz arpeggia ?
momci, od vas koji imate M3, M50 i sl. iz te generacije.. zanima me dali arpeggiator/karma i sve to, kad se na part u combiju stavi EXT, puca van te midi note ?
naime na Tritonima koje sam imao to je tako radilo.. bila su dva polifona arpegiatora.. i kad bih namjestio na part koji koristi arpeggio, da svira eksterni zvuk, daklem preko midi-ja, a ne interni... midi note i kontroleri od arpeggia bi "?i?ale" van.. prednost toga je da se svi zgodni patterni koji nastanu kad covjek svira korg pod arpeggiom mogu usnimiti kao midi u DAW (s tim da korg dobiva ext midi clock), poslije lijepo editirati/modificirati, potjerat s time mozda neki drugi sint, hardverski, ili vsti.. itd.. to mi je nekad znalo ustedit vremena kod nekih reklama, kad mi je njihov preset beat npr. bio 80% dobar, ali soundovi krivi , ovako bih imao i ovce i novce.. i to brzo.. pa razmisljam o nekoj novijoj spravi u tom smjeru.. jeli M50 ima te ?tosove slicno kao M3 ? napominjem da mi je koliicina ROM/RAMa za soundove na masini manje bitna, jer cu ionako s time tjerat nesto drugo, u vecini slucajeva. |
Ja ne znam nista o tome...:cry::ups:
|
@clustershord
moze :) nisam to nesto ganjao, ali moze. Davno sam kod Joksimovica drzao Oasys workshop pa smo se zezali sa tim (KARMA modul arpeggios je slao MIDI u NativeInstruments B4) i zvucalo je vrh. ....s obzirom da je Karma identicna u Oasys-u i M3, to je to :) pozZ |
Quote:
*ebeno 8-):D ?to bi se meni tu najvi?e isplatilo.. ? e sad podpitanje (znam da si se igrao s virusom :wink:): jel znas mozda koja je situacija kod Virusa TI/TI2 kod toga, midi out od apreggia? i jeli virusov arp polifon kao recimo Korg-ovi (ili A6), ili je samo mono kao ono.. simple klasika ? probao sam ga, al *ebe me senilnost.. zaboravih to da pitam.. |
Re: Korg M3 - MIDI out iz arpeggia ?
Quote:
|
Quote:
slusaj bre mene i sta ti ja kazem,neces se pokajati :wink: |
Quote:
"P.S. Extreme je vrlo dobro napravljen alat za jednog muzicara i ne moze biti prostije rukovati njime, vrlo korisna sprava, ali opet kazem, njegova izrada i dosta jeftin zvuk u nekim slucajevima (patch-evima) su ono sto sto ga cine jednostavno Korg-om!" Dakle, sada sam i ponosni vlasnik trece Yamahe (S90), pa stoga mislim ako naidjem na neku strava ocuvanu alatku (Extreme-a) ne bi bilo lose da posedujem (vec sam je posedovao) i jednog Korg-a (koristio bih ga 90% kao sampler) naravno uz adekvatnu doplatu! Doduse, malo i ispitujem, nisam jos siguran da ga zelim... A stojim iza ovoga sto napisak u onom postu i dalje!:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 06:16 PM. |