![]() |
Re: bad copy u VIP VB
Drago mi je da je moj favorit na kraju i pobedio - Mimi! :grin:
|
Quote:
ali Mimi da bude no1 - :confused::confused: |
Quote:
|
ona jadna nije mogla ni da odglumi srecu zbog pobjede ...:banghead:
|
Vrlo jednostavno. Odes u ProMonte das ljudima da posalju sms-ove za 10.000 evra. Ostaje ti 40.000. :banghead::banghead::banghead:
|
ma tako je sve kod nas... navedite makar tri razloga da ona pobijedi... nisam ni pratio moram priznati ali dovoljno sam snimio da je mozda ona i najbezvezniji lik tu... mozda je sukob izmedju milicevog kretenizma, erinog krkanluka, zoricinog glumatanja, vikelrove i ajsove pretjerane slobode, kajinog uzaludno potrosenog tijela dozvolio da ispliviva mimina nepostojeca svrha koju niko ne razumije pa eto... mislim bez veze... :hm:
|
Pa valjda je fora da neko bude interesesantan na bilo koji nacin. Ona po meni se nije primentila u kuci. Nije se cak ni nasmejala kako treba...
|
^jeste.. chak dva puta.. :/
inache ne znam da li je nameshtaljka ali kad su izbacili kaju, ana mihajlovska je rekla: "mozda ce sad i wikler da izadje.." shto je ok, dok nije posle onih ispala ("na shta si zazmurala" x3) pala josh jedna.. kada je nabrajala ukucane finaliste nije nabrojala viklera.. i kao glasajte.. tad sam rekao da ispada vikler, i ispao je.. isto tako sam rekao da ce pobediti mimi.. bilo je ochigledno jer su svo vreme prichali "mozda ce zena pobediti ovaj put".. inache, jbg, i manekenka je izbacena a ceo bih je sigurno glasao za nju.. |
I meni je prilično sumnjiva Barbikina pobjeda, iako je moja sugrađanka :) Bilo je tu vjerovatno svega, mada mnogi iz konkurencije su ipak bili previše "ekstremni" da bi bili pobjednici. Meni je lično bio favorit Petar , jer je momak bio sasvim ok...Ok je bila i Kaja...ostalo su gotovo sve bili neki čudaci na granici patologije... Najnegativnije mišljenje sam stekao o Vilkleru...nešto manje negativno je o Nigrutinu...Milića Vukašinovića je teško riječima opisati ;)
Znate ono kad je Milić histerisao kad su svirali...e , tada mi se Vikler ponio ko obični iskompleksirani i utripovani tinejdžer...kakav god da je Milić Vukašinović, meni bi stvarno bila čast da sviram s njim i mogao bih toliko da pobjedim svoj ego i komplekse i da sviram tj. bubnjam ono što mi on kaže...onaj Vikler se utripovao da je neki muzičar ako zna malo da lupka bubnjeve i svirucka gitaru...Bad Copy mi se zgadio za sva vremena... |
za viklera sam znao da ce biti nadobudan jbg.. takav je postao kad su svi pocheli da ga velichaju i hvale.. (ukljuchujuci i pola foruma) a dechko uglavnom krade stvari.. stvarno, pun je ideja i dobar je muzichar ali nishta vishe od toga.. toje moje lichno mishljenje.. ranije je bio kul ali znao sam.. jednostavno sam znao.. promenio se jbg.. ranije je umeo da sedi samnom i drushtvom u radiju skc i da pijemo pivo ko stoke i da bulaznimo kojekakve budalashtine (sa gospodarom vremena) a sad.. hmm.. prodje lik i ne javi se.. i sve je pochelo tako shto sam mu rekao da bi mogao malo manje da kopira neke ljude.. neke od tih pesama nisu izashlje u javnost.. neke jesu, ali nije ni bitno vishe.. jedino u shta sam bio siguran je da nece izdrzati mesec dana u kuci.. jer ako ga neko isprovocira on postane jako jako tezak lik.. shto se toga tiche, iskulirao se malo.. ali jednostavno, drago mi je shto se videlo ko je ko.. nigrutin je stvarno dobar lik.. i nije iskvaren.. i mislim da ne bi bio iskvaren ni da je najbogatiji chovek na svetu.. ni da dobija kojekakve pohvale kao vikler.. to je stvarno moje mishljenje.. dechko je opushten i takve ga neke stvari, jednostavno ne dotichu..
i stvarno (koliko vam to god zvuchalo kretenski) mi se svidja kako je odreagovao na eru.. era jednostavno nije mogao da se pomiri sa time da je ispushio i da ga niko nije gotivio i onda je skakutao po bini ljubio sve i trudio se da bude u centru paznje kao da je to njegov show.. josh je ajs probao da ga iskulira, medjutim era je srao i srao i skretao paznju da bi probao malo da popravi ugled.. ali ono kako se ajs izdrao na njega.. ne znam.. ja da sam na njegovom mestu gadjao bih eru stolicom.. jbt lik ne bi isposhtovao ni svoju majku.. shto se baltijevog posta tiche, nikako mi ne bi bila chast da sviram sa njim.. lik je govno u svakom pogledu.. da si ga upoznao, znao bi o chemu pricham.. mislim video si kako je zorica odreagovala na njegove provokacije.. a oni su kao ortaci.. mislim, milic.. boze sachuvaj.. wannabe bubnjar.. imam decu u kraju koji bolje lupaju i od viklera i milica zajedno... realno.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:09 AM. |